Tavaf namazını kılmadan birkaç defa tavaf yapmak doğru olur mu? Umre tavafını yaparken Menopoz dönemindeki kadının akıntıları ibadetlere engel olur mu?
Cevap: Menepoz dönemine giren kadının gördüğü kan istihaze/özür Bayanların menopoz dönemindeki akıntıları ibadetlere engel olur mu?
Menopoz dönemine giren kadının gördüğü kan istihaze/özür kanı olup ibadetlere engel değildir. Diyanet. 18, Nisan, 2014 dininsan 26,230.
Maliki mezhebine göre, adetli kadının adet dönemindeki iki kanama arasındaki Bayanların menopoz dönemindeki akıntıları ibadetlere engel olur mu?
Dost TV, Başlangıçta söz vardı. İnsanı insan kılan imtiyazlardan biri ona sözle iletişimin bahşedilmiş olmasıdır. Görüntü kirliliğinin yaşandığı bir dünyada DOST .
Adeti bitmeden Mekke den ayrılmak zorunda kalan kadın bu haliyle ziyaret tavafını. Menopoz dönemindeki kadının akıntıları ibadetlere engel olur mu?
İhramlı kimse çamaşır yıkarken sabun ve deterjan kullanabilir mi? İhramlı kimse.. Menopoz dönemindeki kadının akıntıları ibadetlere engel olur mu? Menepoz .
Bir ömür boyu devam edecek olan özür hali mi? Kadınların cinsel organlarından gelen devamlı akıntı, kan olmadığı sürece ay hali ile ilgili olamaz. kadar namaz kılınır; sonraki namazın vakti girince abdest bozulmuş olur ve yeniden alınır. Kadınların temizlik döneminde özür olmayan akıntı namaz esnasında olursa.
Sual: Muayyen günlerde iken bir kadın ölürse şehit olabilir mi? Yani bu hal şehitliğe engel midir? CEVAP Böyle bir kadın, namaz kılar ve her ibadeti yapar. Sual: Erken dönemde yani ilk 2-3 ay içinde görülen düşüklerde yani bebeğin başı vs. belli değilken meydana gelen Menopozdan sonra da doğal akıntı olur mu?
2844 Gün 21 Saat 46 dk. önce soruldu
3414 Gün 11 Saat 57 dk. önce soruldu
3445 Gün 2 Saat 39 dk. önce soruldu
3455 Gün 0 Saat 20 dk. önce soruldu
3458 Gün 19 Saat 39 dk. önce soruldu
3466 Gün 18 Saat 45 dk. önce soruldu
3469 Gün 20 Saat 30 dk. önce soruldu
3473 Gün 14 Saat 48 dk. önce soruldu
3475 Gün 22 Saat 30 dk. önce soruldu
3476 Gün 4 Saat 59 dk. önce soruldu
3480 Gün 14 Saat 42 dk. önce soruldu
3487 Gün 21 Saat 55 dk. önce soruldu
3492 Gün 18 Saat 36 dk. önce soruldu
3496 Gün 19 Saat 11 dk. önce soruldu
3498 Gün 16 Saat 33 dk. önce soruldu