Vitir namazının üçüncü rekatında eller niçin kaldırılıp tekrar bağlanıyor? Namazda Vakit namazlarının sünneti ile farzı arasında konuşmak sakıncalı mıdır?
Namazlar ve Namaz hakkında soru ve cevaplar Kategorisinden Vakit namazlarının sünneti ile farzı arasında konuşmak sakıncalı mıdır?
Vakit namazlarının sünnetleri ile farzı arasında konuşmanın hükmü Vakit namazlarının sünneti ile farzı arasında konuşmak sakıncalı mıdır?
Vakit namazlarında sünnetle farz arasında konuşmak, yemek yemek, su içmek gibi dünyevi bir iş yapmanın sakıncası var mıdır?
Namada gözleri kapatmanın bir sakıncası var mıdır? Kerahet vakitlerinde kılınan farz ve nafile namazlar geçerli midir?.. Vakit namazlarında sünnetle farz arasında konuşmak, yemek yemek, su içmek gibi dünyevi bir iş yapmanın sakıncası.
Sual: Namaz, ne vakitten beri kılınıyor? Sual: Namazın sahih olmaması ile kabul olmaması aynı mıdır? Sual: Farzı nafile olarak yapmak, müekked sünnetleri yapmaktan daha çok sevap olur. İkinci rekattaki değişik olunca sakıncası olmaz. Bunları, hiç ara vermeden, arada hiç konuşmadan mı okumak gerekir?
Namaz kılarken kıbleye yönelmek namazın farzlarındandır.Kabeyi Vakit namazının sünneti ile farzı arasında konuşmak sakıncalımıdır?:
Sual: Zifiri karanlıkta namaz kılmanın bir sakıncası var mı? Doğru değil, vakit girince öğle namazlarını kılabilirler. Namazın sünnetini kılıp bitirdikten sonra farza başlamadan evvel konuşmak telefona cevap vermek, 5-Bir de, namazın sünneti ile farzı arasına çeşitli sebeplerle zaman girmesi söz konusu olabilir mi?
Kıyafetteki Necaset ile kılınan Namaz Tekrar Kılınır mı? Şeyh Edebali Kimdir? Kılınan namazlar sünneti ve farzı ile bir bütündür.Vakit namazını bitirene kadar zaruret olmadıkça,namaz arasında konuşmamak evladır. sabah namazı, sabah.
Sabah Namazının Sünnetini Kılmadan İmama Yetişen Kişi Ne Yapar?. 17. 6.. beş vakit namazlara bağlı olarak kılınan revatib dediğimiz sünnetlerdir. bir kimsenin rükû için ayağa kalkmasında bir sakınca yok ise de, ayakta namaza. Ebî Rebah gibi ilim adamlarına göre sünnetle farz arasında konuşmak mekruhtur.
3058 Gün 14 Saat 16 dk. önce soruldu
3628 Gün 4 Saat 27 dk. önce soruldu
3658 Gün 19 Saat 9 dk. önce soruldu
3668 Gün 16 Saat 50 dk. önce soruldu
3672 Gün 12 Saat 9 dk. önce soruldu
3680 Gün 11 Saat 15 dk. önce soruldu
3683 Gün 13 Saat 0 dk. önce soruldu
3687 Gün 7 Saat 18 dk. önce soruldu
3689 Gün 15 Saat 0 dk. önce soruldu
3689 Gün 21 Saat 29 dk. önce soruldu
3694 Gün 7 Saat 12 dk. önce soruldu
3701 Gün 14 Saat 25 dk. önce soruldu
3706 Gün 11 Saat 6 dk. önce soruldu
3710 Gün 11 Saat 41 dk. önce soruldu
3712 Gün 9 Saat 3 dk. önce soruldu