GIDA ÜRETİM VE SATIŞ YERLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK. Madde 17- Gıda ve gıda katkı maddesi üretimi yapılan işyeri temizlik ve dezenfeksiyon koşulları; a İşyeri.. 13- Tahin, helva ve pekmez üreten işyerleri. 14- Hazır yemek üreten.
Üretim yapılan mekanın belli sıcaklık ve nem oranlarına sahip olması.
dolaylı olarak kirlenmesine neden olmayacak biçimde tesis edilmeli ve kolay temizlenebilir Madde 17- Gıda ve gıda katkı maddesi üretimi yapılan işyeri temizlik ve dezenfeksiyon koşulları:.. 13 – Tahin, helva ve pekmez üreten işyerleri,.
Gıda maddelerinin ambalajına ait kağıtlar temiz ve evvelce kullanılmamış olacaktır. Gıda depolama yerlerinde ızgara üzerine depolama yapılacaktır. p. ya da dolaylı olarak kirlenmesine neden olmayacak biçimde tesis edilmeli ve kolay.. Tahin, Helva ve pekmez üreten işyerleri; Hazır yemek üreten işyerleri, yemek.
Gıda ile temasta bulunan madde ve malzemeleri üreten iş yerleri: Gıdaları j Kullanımı zorunlu durumlar dışında, işlenmemiş tahta gibi temizliği ve dezenfeksiyonu güç malzemeler kullanılmamalıdır. iş yerinden ayrılana kadar sorumlu yöneticilik yapma hakları saklıdır. G34 - Tahin, helva ve pekmez üreten iş yerleri,.
Sık sorulan sorular: Helva esas olarak 2 ana hammaddeden tahin ve Tahin ve Helvanın beslenme açısından önemi nedir ? Genel olarak serin ve kuru yerlerde depolanması veya saklanması tavsiye edilir.. Pekmez üretimi nasıl yapılır ?
3 o Deneme İzni: Onaylı projelerine göre yapılan müessesenin, planlanan şekilde çalışıp.. 23- Halı ve kilim yıkama, temizleme ile dokuma ve boyama atölyeleri,. 24- Isıtıcı 86- Tahin, helva, pekmez ve çikolata üreten yerler,.
üreten yerler ile azot sanayi ve gübre fabrikalari,. 25- Nisadir 66- Bagirsak temizleme ve isleme yerleri, fazla seker isleyen yerler, tahin, helva, pekmez vs . imal yerleri, 74- Çöp içindeki organik maddelerden gübre yapma tesisleri,.
36- Denetim Sonuçlarına İtiraz Hakkı Var Mıdır? Nasıl Yapılır? 37 - 5179. ile temas eden madde ve malzemeleri üreten iş yerlerinde, sorumlu yönetici aşağıdaki esaslara göre. e Bu Yönetmelikte belirtilen şartlara uygunluğu kontrol etmek ve temizlik ve dezenfeksi-. G34 - Tahin, helva ve pekmez üreten iş yerleri,.
yapıldığı ve gıda satıĢ yerlerine gönderilmek üzere depolandığı tesisler ile taĢıma araçları dahil bu tesislerin.. G34 - Tahin, helva ve pekmez üreten iĢ yerleri,.
2957 Gün 1 Saat 55 dk. önce soruldu
3526 Gün 16 Saat 6 dk. önce soruldu
3557 Gün 6 Saat 48 dk. önce soruldu
3567 Gün 4 Saat 29 dk. önce soruldu
3570 Gün 23 Saat 48 dk. önce soruldu
3578 Gün 22 Saat 54 dk. önce soruldu
3582 Gün 0 Saat 39 dk. önce soruldu
3585 Gün 18 Saat 57 dk. önce soruldu
3588 Gün 2 Saat 39 dk. önce soruldu
3588 Gün 9 Saat 8 dk. önce soruldu
3592 Gün 18 Saat 51 dk. önce soruldu
3600 Gün 2 Saat 4 dk. önce soruldu
3604 Gün 22 Saat 45 dk. önce soruldu
3608 Gün 23 Saat 21 dk. önce soruldu
3610 Gün 20 Saat 42 dk. önce soruldu