Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış. Vikisözlük [1] İnsan kendi tutumunu, davranışını başkalarınınkinden daha üstün görür. Herhangi bir.
Herkes aklını pazara çıkarmış , yine kendi aklını almış Bir konu üzerindeki türlüdüşünceler arasından, en çok kendi düşüncelerini beğenirler. Çünkü ölçüleri de.
İnsan kendini beğenmek konusunda o kadar tutucudur ki, mümkün olsada akılları hepten pazara çıkarıp satsan, her insan yine kendi aklını seçer, onu alır.
Herkes Aklını Pazara Çıkarmış, Yine Kendi Aklını Beğenmiş Atasözü Herkes Aklını Pazara Çıkarmış, Yine Kendi Aklını Almış İnsanlar kendi akıllarını başkalarının.
Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını beğenmiş almış. atasözünün Bir konu hakkında çeşitli fikirler arasından, en çok kendi fikirlerini beğenirler.
Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını beğenmiş almış. atasözünün anlamı ve açıklaması.
AtasözleriDeyimler - Herkes aklını pazara çıkarmış mezada vermis, yine kendi aklını almış begenmis. Herkes kendi aklını beğenir. , atasözü ve anlamı, .
herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını almış; SÖZLÜK ANLAMI; insanlar kendi akıllarını başkalarının aklından üstün görürüler anlamında kullanılan bir.
Türkçe Atasözleri ve anlamları - Herkes aklını pazara çıkarmış yine kendi her kişi bir akıl seçsin, kendisine akıl edinsin denilse herkes şimdiki aklını seçip alır.
Herkes kendi düşüncesini beğenir, davranışlarının başkalarınınkinden daha iyi olduğuna inanır. Akıl konusunda da durum böyledir. Öyle ki.
3124 Gün 17 Saat 46 dk. önce soruldu
3694 Gün 7 Saat 58 dk. önce soruldu
3724 Gün 22 Saat 39 dk. önce soruldu
3734 Gün 20 Saat 21 dk. önce soruldu
3738 Gün 15 Saat 40 dk. önce soruldu
3746 Gün 14 Saat 45 dk. önce soruldu
3749 Gün 16 Saat 31 dk. önce soruldu
3753 Gün 10 Saat 49 dk. önce soruldu
3755 Gün 18 Saat 30 dk. önce soruldu
3756 Gün 1 Saat 0 dk. önce soruldu
3760 Gün 10 Saat 42 dk. önce soruldu
3767 Gün 17 Saat 55 dk. önce soruldu
3772 Gün 14 Saat 36 dk. önce soruldu
3776 Gün 15 Saat 12 dk. önce soruldu
3778 Gün 12 Saat 34 dk. önce soruldu