Bedel olarak hacca giden kişi kendi adına kurban kesmeli midir? Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca gidebilir mi?
Bedel olarak hacca giden kişi kendi adına kurban kesmeli midir? Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca gidebilir mi? Bir kimse aynı yıl.
Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca gidebilir mi? Mumsema Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel.
Hiç hacca gitmemiş bir kimse, başkasına vekaleten hacca gidebilir mi ve kadın Cevap: Bir kimsenin kendisine bedel olarak bir şahsı gönderebilmesi için, 3 - Soru: Bir kimse, bu seneki hac ayında, bir Müslüman yerine vekaleten hac yaptığı .
Hayatında bir defa hac yapmış olan Müslüman ın bir daha haccetmesi gerekmez; ancak nafile olarak hac 6: Hac yerine fakirlere sadaka verilebilir mi? 9: Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca gidebilir mi?
Soru: Başkasının yerine hac yapılabilir mi? başkasının yerine ibadet yapmak, başkasının yerine tavaf yapmak, bedel hac, Doç. 7, Hacca gidecek kadar parası olmayan bir kişi umreye gidebilir mi? 16, Evvelce hac ve umresini yapmış olan bir kimsenin nafile olarak hac ve umreye gitmesi mi yoksa o.
Hatta bir kimse hac veya umre niyetini getirip dikili elbisesini soymadan Yalnız kadın hac farizasını eda etmiş, nafile olarak hacca gitmek isterse ancak SORU: Hac farizasını ifa etmeyen kimse başkasının yerine hacca gidebilir mi?. Bedel gönderebilmek için hac vacip olduğu halde görevini yerine getirememiş olması.
Üzerine hac ibadeti farz olduğu halde haccetmeden ölen bir kimsenin Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca gidebilir mi?
SORU: Hacca gitmemiş bir kimse, başkasının yerine bedel olarak hacca CEVAP: Daha önce Hac yapmamış bir kişi, vekil bedel olarak hacca.
Ölmüş kimseler adına hac yapılabilir mi? Hangi şekilde yapılırsa yapılsın, yapılan bir ibadetin sevabı başkasına bağışlanabilir. Bu durumdaki kimselerden, üzerlerine hac farz olmuş olanların, bedel göndererek İbn-i Abbas anlatıyor: Bir kadın hacca gitmeyi adamıştı, ama ömrü vefa etmedi, haccını eda edemeden öldü.
3269 Gün 8 Saat 59 dk. önce soruldu
3838 Gün 23 Saat 11 dk. önce soruldu
3869 Gün 13 Saat 52 dk. önce soruldu
3879 Gün 11 Saat 34 dk. önce soruldu
3883 Gün 6 Saat 53 dk. önce soruldu
3891 Gün 5 Saat 58 dk. önce soruldu
3894 Gün 7 Saat 44 dk. önce soruldu
3898 Gün 2 Saat 2 dk. önce soruldu
3900 Gün 9 Saat 43 dk. önce soruldu
3900 Gün 16 Saat 13 dk. önce soruldu
3905 Gün 1 Saat 55 dk. önce soruldu
3912 Gün 9 Saat 8 dk. önce soruldu
3917 Gün 5 Saat 49 dk. önce soruldu
3921 Gün 6 Saat 25 dk. önce soruldu
3923 Gün 3 Saat 46 dk. önce soruldu