Bitkiler olmasaydı ne hayvanlar ne de insanlar var olabilirdi. olmasaydı neler olurdu, bitkiler olmasaydı, hayvanlar olmasaydı ne olurdu,.
Yeni bir araştırmaya göre çiçekli bitkiler olmasaydı dünyamız, özellikle de bazı tropikal bölgeler, daha kuru ve sıcak olurdu. Araştırmada ayrıca.
Eğer dünyamızda ağaçlar ve bitki örtüsü olmasaydı nasıl bir doğada yaşardık. Dünyamız nasıl olurdu gelin birlikte inceleyelim. Açıkçası.
3 olmasaydı neler olurdu ? İle İlgili Yazılar bitkiler ve ağaçlar olmasaydı neler olurdu çevremizde ormanlar olmasaydı neler olurdu çevremizdeki.
Bitkiler olmasaydı pek çok canlı organizma yaşamını sürdüremezdi; çünkü. birini yerine getirmemesi de bu bitkinin ölümüne neden olur.
yeşil bitkiler ve ağaçlar olmasaydı neler olurdu Hakkında Kısaca Yazılar Yerçekimi olmasaydı neler olurdu Yazı olmasaydı neler olurdu Fareler.
Ağaçlar ve bitkiler olmasa ne olurdu, bu yazımızda sizlere ağaçlar ve bitki örtüsü olmasaydı ne olurdu hakkında kısa bilgi vereceğiz. Ağaçlar ve.
4 Ağaçlar olmasaydı ağaç gölgeleri de olmazdı.Ağaçlar bitkiler için de çok önemlidir. Suyun toprakta tutulmasını sağlayan ağaçlar, toprak altında.
İnsanlar için birer şifa kaynağı olan bitkilerin birçok türü, ilaç sanayiinde de Eğer bitkilerin gerçekleştirdiği Fotosentez enzimlerinden bir tanesi bile olmasaydı şu an Yukarı çekilen su böylelikle serbest bir akımla her tarafa dağıtılmış olur.
Hava olmasaydı bitkiler solunum yapamazdı canlılar olmazdı. Biz insanlar ve diğer bütün canlıların yaşamı olmayacaktı gelişip büyüyemedikleri.
2793 Gün 23 Saat 13 dk. önce soruldu
3363 Gün 13 Saat 24 dk. önce soruldu
3394 Gün 4 Saat 6 dk. önce soruldu
3404 Gün 1 Saat 47 dk. önce soruldu
3407 Gün 21 Saat 6 dk. önce soruldu
3415 Gün 20 Saat 12 dk. önce soruldu
3418 Gün 21 Saat 57 dk. önce soruldu
3422 Gün 16 Saat 15 dk. önce soruldu
3424 Gün 23 Saat 57 dk. önce soruldu
3425 Gün 6 Saat 26 dk. önce soruldu
3429 Gün 16 Saat 9 dk. önce soruldu
3436 Gün 23 Saat 22 dk. önce soruldu
3441 Gün 20 Saat 3 dk. önce soruldu
3445 Gün 20 Saat 38 dk. önce soruldu
3447 Gün 18 Saat 0 dk. önce soruldu