Ağlama ölü için, ağla deli için. Vikisözlük Ama yakınlarınızdanbiri deli olsa, acıklı durumu hep gözünüzün önünde, dert her gün tazedir. Asıl ağlanacak.
Ağlama ölü için, ağla deli için. atasözünün anlamı,açıklaması . Ama yakınlarınızdan veya sevdiklerinizden biri deli olsa, acıklı durumu hep gözünüzün önünde,.
Ağlama ölü için, ağla deli için: Yakınlarınızdan biri ölse, birkaç gün ağlarsınız, sonra acınız küllenir. Ama yakınlarınızdan biri deli olsa, acıklı.
Ağlama ölü için, ağla deli için: Yakınlarınızdan biri ölse, birkaç gün ağlarsınız, sonra acınız küllenir. Ama yakınlarınızdan biri deli olsa, acıklı.
ağlama ölü için, ağla deli için nedir ve ağlama ölü için, ağla deli için ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. ağlama ölü için, ağla deli için anlamı, .
Biraz ters oldu sanki deliye gülerler ölüye ağlarlar daha bilinir di mi ? Ancak asıl dememiz gereken gerçekten Ağlama ölü için , ağla deli için.
Türkçe. ağlama ölü için, ağla deli için. Türkçe. Güncel Türkçe Sözlük. yakınlarından biri ölenin acısı zamanla küllenir ancak bir yakını deli olanın acısı hiçbir.
AĞLAMA ÖLÜ İÇİN, AĞLA DELİ İÇİN ne demek? Ağlama ölü için, ağla deli için anlamı nedir? - NeOlaKi - Bilgi Kaynağınız.
Atasözü Bir kimse eğer ölmüşse onun için belli bir zaman ağlanılır yas tutulur. Zaman geçtikçe acılar hafifler çok azalır. Ama deli öyle değildir. Her zaman.
ağlama ölü için, ağla deli için anlamı yakınlarından biri ölenin acısı zamanla küllenir ancak bir yakını deli olanın acısı hiçbir zaman dinmez anlamında.
3118 Gün 19 Saat 12 dk. önce soruldu
3688 Gün 9 Saat 23 dk. önce soruldu
3719 Gün 0 Saat 5 dk. önce soruldu
3728 Gün 21 Saat 47 dk. önce soruldu
3732 Gün 17 Saat 5 dk. önce soruldu
3740 Gün 16 Saat 11 dk. önce soruldu
3743 Gün 17 Saat 57 dk. önce soruldu
3747 Gün 12 Saat 15 dk. önce soruldu
3749 Gün 19 Saat 56 dk. önce soruldu
3750 Gün 2 Saat 26 dk. önce soruldu
3754 Gün 12 Saat 8 dk. önce soruldu
3761 Gün 19 Saat 21 dk. önce soruldu
3766 Gün 16 Saat 2 dk. önce soruldu
3770 Gün 16 Saat 38 dk. önce soruldu
3772 Gün 13 Saat 59 dk. önce soruldu