Ağlama ölü için, ağla deli için. Vikisözlük Ama yakınlarınızdanbiri deli olsa, acıklı durumu hep gözünüzün önünde, dert her gün tazedir. Asıl ağlanacak.
Ağlama ölü için, ağla deli için. atasözünün anlamı,açıklaması . Ama yakınlarınızdan veya sevdiklerinizden biri deli olsa, acıklı durumu hep gözünüzün önünde,.
Ağlama ölü için, ağla deli için: Yakınlarınızdan biri ölse, birkaç gün ağlarsınız, sonra acınız küllenir. Ama yakınlarınızdan biri deli olsa, acıklı.
Ağlama ölü için, ağla deli için: Yakınlarınızdan biri ölse, birkaç gün ağlarsınız, sonra acınız küllenir. Ama yakınlarınızdan biri deli olsa, acıklı.
ağlama ölü için, ağla deli için nedir ve ağlama ölü için, ağla deli için ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. ağlama ölü için, ağla deli için anlamı, .
Biraz ters oldu sanki deliye gülerler ölüye ağlarlar daha bilinir di mi ? Ancak asıl dememiz gereken gerçekten Ağlama ölü için , ağla deli için.
Türkçe. ağlama ölü için, ağla deli için. Türkçe. Güncel Türkçe Sözlük. yakınlarından biri ölenin acısı zamanla küllenir ancak bir yakını deli olanın acısı hiçbir.
AĞLAMA ÖLÜ İÇİN, AĞLA DELİ İÇİN ne demek? Ağlama ölü için, ağla deli için anlamı nedir? - NeOlaKi - Bilgi Kaynağınız.
Atasözü Bir kimse eğer ölmüşse onun için belli bir zaman ağlanılır yas tutulur. Zaman geçtikçe acılar hafifler çok azalır. Ama deli öyle değildir. Her zaman.
ağlama ölü için, ağla deli için anlamı yakınlarından biri ölenin acısı zamanla küllenir ancak bir yakını deli olanın acısı hiçbir zaman dinmez anlamında.
3319 Gün 18 Saat 36 dk. önce soruldu
3889 Gün 8 Saat 47 dk. önce soruldu
3919 Gün 23 Saat 28 dk. önce soruldu
3929 Gün 21 Saat 10 dk. önce soruldu
3933 Gün 16 Saat 29 dk. önce soruldu
3941 Gün 15 Saat 34 dk. önce soruldu
3944 Gün 17 Saat 20 dk. önce soruldu
3948 Gün 11 Saat 38 dk. önce soruldu
3950 Gün 19 Saat 19 dk. önce soruldu
3951 Gün 1 Saat 49 dk. önce soruldu
3955 Gün 11 Saat 31 dk. önce soruldu
3962 Gün 18 Saat 44 dk. önce soruldu
3967 Gün 15 Saat 25 dk. önce soruldu
3971 Gün 16 Saat 1 dk. önce soruldu
3973 Gün 13 Saat 23 dk. önce soruldu