Bu duayı bilmeyen kimse Rabbena atina duasını okur veya üç defa Allahümmeğfir lî der. Namazda kunutu unutan kişi, namazın sonunda.
Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar? Sağır ve dilsizler nasıl namaz kılarlar ? İma ile namaz. Namaz kılarken kaç rekat kıldığı konusunda tereddüt eden.
Bu yüzden bu duaları bilmeyenler dua mahiyetindeki ayetleri veya ezbere bildikleri 41, Kadın, kadınlara imamlık yapabilir mi? 42, Bir kimse bir cemaate namaz kıldırdıktan sonra abdestsiz olduğunu hatırlarsa ne olur?
Soru: Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar? Cevap: Sözlükte Allah a ihlasla kulluk etmek, namaz ve duayı uzatmak, sükut etmek, dua etmek, ibadet.
Vitir namazı, yatsı namazından sonra kılınan üç rekatlı vacip bir namazdır. Vitir namazının her rekatında Fatiha ve Kunut duasını bilmeyen bir kimse ne yapar?
Bir mezhepte helal olan bir şey, diğer mezhepte haram olabilir. Ahirette, herkes, tabi Kunut duasını bilmeyen kimse öğrenene kadar, üç kere istiğfar okur. Mesela Sual: Rükûda kunut dualarını okumadığını anlayan kimse, ne yapar? Dönüp.
Bu duayı bilmeyen kimse Rabbena atina duasını okur veya üç defa Allahümmeğfir li der. Namazda kunutu unutan kişi, namazın sonunda.
4 Kunut dualarını bilmeyen hangi duaları okur? Sözlükte Cenab-ıHakk a ihlas ile kulluk etmek, namaz ve duayı uzatmak, sükût etmek, dua etmek,.
Kunut duasını ezbere bilmeyen bir kişi namazda şu duaları okuyabilir.
Salat-ı vitr namazında kunut dualarını bilmeyen ne yapmalı. yetmeyen kimse, o ayet-i kerîmeyi Ebu Hanife ye göre bir rekatta bir defa okur,.
2792 Gün 21 Saat 57 dk. önce soruldu
3362 Gün 12 Saat 8 dk. önce soruldu
3393 Gün 2 Saat 50 dk. önce soruldu
3403 Gün 0 Saat 31 dk. önce soruldu
3406 Gün 19 Saat 50 dk. önce soruldu
3414 Gün 18 Saat 56 dk. önce soruldu
3417 Gün 20 Saat 41 dk. önce soruldu
3421 Gün 14 Saat 59 dk. önce soruldu
3423 Gün 22 Saat 41 dk. önce soruldu
3424 Gün 5 Saat 10 dk. önce soruldu
3428 Gün 14 Saat 53 dk. önce soruldu
3435 Gün 22 Saat 6 dk. önce soruldu
3440 Gün 18 Saat 47 dk. önce soruldu
3444 Gün 19 Saat 22 dk. önce soruldu
3446 Gün 16 Saat 44 dk. önce soruldu