Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner. Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok hepsini talan eder. Eğer elinizdeki yeri ya da .
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner, girer. atasözünün anlamı ve açıklaması.
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner anlamı nedir , Köpeksiz sürüye Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne.
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner. Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok hepsini talan eder. Eğer elinizdeki yeri ya da .
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner[açıklaması] Forum Alev Atasözü: iner. Açıklaması: Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer,
3 Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner atasözü açıklması Açıklaması: Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok.
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner atasözünün anlamı Mumsema Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var.
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner atasözünün anlamı Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok hepsini.
Köpeksiz sürüye köye kurt dalar iner Atasözümüzün Kısa ve Uzun Açıklamalı Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok.
Köpeksiz Sürüye Köye Kurt Dalar İner Atasözünün anlamı Anlamı, Koruyucusuz kalan yere veya ülkeye düşman girer, saldırır, ne var ne yok hepsini talan.
2793 Gün 16 Saat 53 dk. önce soruldu
3363 Gün 7 Saat 4 dk. önce soruldu
3393 Gün 21 Saat 46 dk. önce soruldu
3403 Gün 19 Saat 27 dk. önce soruldu
3407 Gün 14 Saat 46 dk. önce soruldu
3415 Gün 13 Saat 52 dk. önce soruldu
3418 Gün 15 Saat 37 dk. önce soruldu
3422 Gün 9 Saat 55 dk. önce soruldu
3424 Gün 17 Saat 37 dk. önce soruldu
3425 Gün 0 Saat 6 dk. önce soruldu
3429 Gün 9 Saat 49 dk. önce soruldu
3436 Gün 17 Saat 2 dk. önce soruldu
3441 Gün 13 Saat 43 dk. önce soruldu
3445 Gün 14 Saat 18 dk. önce soruldu
3447 Gün 11 Saat 40 dk. önce soruldu