Bir kitapta, Karınca duasını dükkanın dört köşesine asılsın ve biri insanda bulunsun,. O duanın insanda bulunmasının bir sakıncası var mı?
Halk ararsında Hz. Süleyman döneminde yaşanan bir kuraklık sırasında bir karıncanın yağmur yağması amacıyla yaptığı dua olarak inanılan ve.
Yatarak Kur an okumak veya dua etmekte bir sakınca var mıdır? İsm-i A zam duası diye bir dua var mıdır? Nazardan nasıl korunulur, nazar duası var mıdır?
Surad hakkında en-Nihaye´de: Başı ve gagası iri olan bir kuştur, tüyleri de zarar verdiğinde, onu kırmanın, yok etmenin/öldürmenin mahzuru var mıdır? Söz konusu dua, halk arasında karınca duası veya bereket duası diye meşhurdur.
Cevşen, Bir Şia Bidati Midir?. Karınca Duası Helal Kazanmak İçin Dua. arkadaşlar merak ettiğim bir şey var hepimiz karınca duasının ne için kullanıldığını.
Bereket Karınca Duası ve Servetin Bereketlenmesi İçin Dualar Ve es elühüt- tevbete vel mağfirate min cem ı izzünûbe. diye ünlediler. oğlum olacağına dair bana bir alamet ver dedi.. Yeni bi işyerim var ve her gün dua ediyorum karınca duasını da yazdım dört bi kenara koydum allah kabul eder.
Çevirgel/döngel duası varmı Duanın ana maksadı kişinin Cenab-ı Hakk a Kurtuluş namazı diye bir namaz var mıdır? Karınca duası var mıdır.
Halk ararsında Hz. Süleyman döneminde yaşanan bir kuraklık sırasında bir karıncanın yağmur yağması amacıyla yaptığı dua olarak inanılan ve.
2793 Gün 1 Saat 35 dk. önce soruldu
3362 Gün 15 Saat 46 dk. önce soruldu
3393 Gün 6 Saat 28 dk. önce soruldu
3403 Gün 4 Saat 9 dk. önce soruldu
3406 Gün 23 Saat 28 dk. önce soruldu
3414 Gün 22 Saat 34 dk. önce soruldu
3418 Gün 0 Saat 19 dk. önce soruldu
3421 Gün 18 Saat 37 dk. önce soruldu
3424 Gün 2 Saat 19 dk. önce soruldu
3424 Gün 8 Saat 48 dk. önce soruldu
3428 Gün 18 Saat 31 dk. önce soruldu
3436 Gün 1 Saat 44 dk. önce soruldu
3440 Gün 22 Saat 25 dk. önce soruldu
3444 Gün 23 Saat 1 dk. önce soruldu
3446 Gün 20 Saat 22 dk. önce soruldu