Konuşmak/Sevmek/Okşamak/Müzik Dinletmek, Bitkilerin Büyümesine Katkı Sağlar Mı? Biyolojik ve Fiziksel Mitler ve Gerçekler. 03 Apr, 01:14 – Albüme dön.
Çiçek severlerin sıkça sorduğu sorulardan biri de bitkilerin müzikten olumlu yönde etkilenip etkilenmediğidir. Peki bitkiler gerçekten müzikten.
Bitkilerin sesten, müzikten olumlu olumsuz etkilenme durumları nedir? sirkülasyon durumundan ileri gelebilir ama sessizliğin rolü olabilir mi?
PROJENİN AMACI: Müziğin, canlılar üzerindeki etkisini bitki gelişiminde deneyle göstermek.. PROJENİN HEDEFLERİ: -Klasik müziğin bitki gelişimine olumlu etkilerinin olduğunu göstermek. -Rock müziğin bitki Rengarenk sınıflar mı?
Müziğin bütün canlılar üzerindeki etkisi, yıllar boyu düşünülmüş, tartışılmış, bu konuda araştırmalar yapılmıştır. Canlılar müziği sinir sistemleriyle.
Müzik dinlemekten sadece insanlar mı zevk alır? Hayvanları nasıl etkiler? Müziğin insanlar bitkiler ve hayvanlar muzikten nasil etkilenir.
Bitkiler Müzikten Etkilenir mi?..84. Hafızamızı Geliştirmek için Neler Yapmamız Gerekir?..86. Gezegenimizin En Soğuk ve Sıcak Yeri.
Çorum da bir serada yapılan uygulama Çiçekler müzikten etkilenir mi? Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri.
Müzik dinletilen çiçeklerin daha hızlı büyüdüğünü iddia eden Kalın, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri.
Fakat bitkilerden birine arabesk müzik dinlettim, birine ise 5 saatte bir Kuran-ı O zaman da çıkıp Metal müzik Kuran dan efdaldir, mi denecekti? cümle şuydu : Bitkiler evet sesten etkilenir ama sadece ses olduğu için değil.
2914 Gün 11 Saat 57 dk. önce soruldu
3484 Gün 2 Saat 8 dk. önce soruldu
3514 Gün 16 Saat 49 dk. önce soruldu
3524 Gün 14 Saat 31 dk. önce soruldu
3528 Gün 9 Saat 50 dk. önce soruldu
3536 Gün 8 Saat 56 dk. önce soruldu
3539 Gün 10 Saat 41 dk. önce soruldu
3543 Gün 4 Saat 59 dk. önce soruldu
3545 Gün 12 Saat 40 dk. önce soruldu
3545 Gün 19 Saat 10 dk. önce soruldu
3550 Gün 4 Saat 52 dk. önce soruldu
3557 Gün 12 Saat 5 dk. önce soruldu
3562 Gün 8 Saat 46 dk. önce soruldu
3566 Gün 9 Saat 22 dk. önce soruldu
3568 Gün 6 Saat 44 dk. önce soruldu