Bilen bilir, bilen aslı var sanır. bilenler tarafından itibara alınmaz; fakat söz söyleyenin, onun niyetini ve amacını bilmeyenler, duydukları şeyi gerçek sanırlar.
Bilen bilir bilmeyen aslı var sanır anlamı, Bilen bilir bilmeyen aslı var sanır atasözünün açıklaması Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır. İnsan.
Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır.Atasözü anlamı İnsan bir şeyi duymuşsa, o ancak bir söylentidir; doğruluğu belirsiz, gerçekliği de şüphe götürür.
Atasözü Bir kişinin kişiliğine yakışmayan davranışları ona yakıştırarak dedikodu yapanlar vardır. Bu dedikoduların aslı olmadığını o kimseyi tanıyanlar bilir, ama.
Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır. İnsan bir şeyi duymuşsa, o ancak bir söylentidir; doğruluğu belirsiz, gerçekliği de şüphe götürür. Ancak insanlar söylentilerin.
Sözlükler; Görüşler; Fotoğraflar; Videolar; Müzikler; Haritalar; Diğerleri; Hepsi. Telaffuz. Bilen Bilir, Bilmeyen Aslı Var Sanır. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor.
Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır atasözünün anlamı Mumsema Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır. İnsan bir şeyi duymuşsa, o ancak bir.
Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır. Atasözleri. Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır. Telif Hakları Ümraniye Belediyesi ne aittir. İletişim|Banner ve Tanıtım|Kullanım.
BİLEN BİLİR, BİLMEYEN ASLI VAR SANIR. nedir? Anlamı nedir? BİLEN BİLİR, BİLMEYEN ASLI VAR SANIR. için tıklayın.
Bilen bilir, bilmeyen aslı var sanır Anlamı ve Açıklaması: İnsan bir şeyi duymuşsa, o ancak bir söylentidir; doğruluğu belirsiz, gerçekliği de.
3270 Gün 0 Saat 51 dk. önce soruldu
3839 Gün 15 Saat 2 dk. önce soruldu
3870 Gün 5 Saat 44 dk. önce soruldu
3880 Gün 3 Saat 26 dk. önce soruldu
3883 Gün 22 Saat 45 dk. önce soruldu
3891 Gün 21 Saat 50 dk. önce soruldu
3894 Gün 23 Saat 36 dk. önce soruldu
3898 Gün 17 Saat 54 dk. önce soruldu
3901 Gün 1 Saat 35 dk. önce soruldu
3901 Gün 8 Saat 5 dk. önce soruldu
3905 Gün 17 Saat 47 dk. önce soruldu
3913 Gün 1 Saat 0 dk. önce soruldu
3917 Gün 21 Saat 41 dk. önce soruldu
3921 Gün 22 Saat 17 dk. önce soruldu
3923 Gün 19 Saat 38 dk. önce soruldu