Bal tatlı olduğu için sinek ondan yararlanmaya gelir. Bal değerli ve güzel olan nesneye ya da kişiye benzetilmiştir. Sinek de bundan.
Bal olan yerde sinek de olur. Ico libri.png Anlamlar. [1] Güzel şeyin çevresinde, ondan yararlanmak isteyen asalaklar dolaşır. Books-aj.svg aj ashton 01f.svg.
Bal olan yerde sinek de bulunur. atasözünün anlamı,açıklaması . ve başarılı insanların yanında başarısız ve tembel insanlar da bulunur, başka örnekle bir.
Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor. Hakkımızda - Sor Sor - Sayfa Oluştur - Grup Oluştur - Site haritası - İletişim. Türkçe, Azerice.
KudoZ Turkish to English translation of bal olan yerde sinek de olur bulunur [ Idioms / Maxims / Sayings Art/Literary].
Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözünün Anlamı Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözü Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözü ve.
Bal olan yerde sinek de olur Atasözünün Açıklaması da zengin kimselerin çevresinde, onlardan yararlanmak isteyen asalaklar da bulunur.
Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözünün Anlamı Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözü Bal Olan Yerde Sinek De Bulunur Atasözü ve.
AtasözleriDeyimler - Bal olan yerde sinek de olur bulunur. , atasözü ve anlamı, deyim ve anlamı, özlü söz ve anlamı.
Nerede bir güzellik, iyilik, varlık, nimet mevcut ise orada mutlaka bunlardan yararlanmak isteyen bazı açıkgöz ve asalaklar da vardır. İyiye ve güzele herkes.
3159 Gün 11 Saat 54 dk. önce soruldu
3729 Gün 2 Saat 5 dk. önce soruldu
3759 Gün 16 Saat 47 dk. önce soruldu
3769 Gün 14 Saat 29 dk. önce soruldu
3773 Gün 9 Saat 48 dk. önce soruldu
3781 Gün 8 Saat 53 dk. önce soruldu
3784 Gün 10 Saat 39 dk. önce soruldu
3788 Gün 4 Saat 57 dk. önce soruldu
3790 Gün 12 Saat 38 dk. önce soruldu
3790 Gün 19 Saat 8 dk. önce soruldu
3795 Gün 4 Saat 50 dk. önce soruldu
3802 Gün 12 Saat 3 dk. önce soruldu
3807 Gün 8 Saat 44 dk. önce soruldu
3811 Gün 9 Saat 20 dk. önce soruldu
3813 Gün 6 Saat 41 dk. önce soruldu