Doru atlar diğer atlardan daha heybetli, daha kaslı ve güçlüdür. Doru atlara daha çok güçlü ve savaşçı biniciler biner. Atın iyisi dorudur, yiğidin iyiside deli dolu.
Osmanlı Devleti nin manevî kurucularından Şeyh Edebali k.s. hazretlerinden damadı Osman Gazi rh. ye nasîhatler: Oğul, İnsanlar vardır, şafak vaktinde.
Atın dorusu, yiğidin delisi. Vikisözlük sitesinden. Atla: kullan, ara Anlamlar. [1] Atın doru renkli olanı, kişinin gözünü budaktan sakınmayanı beğenilir.
Tüm Sonuçlar. Sözlükler; Görüşler; Fotoğraflar; Videolar; Müzikler; Haritalar; Diğerleri; Hepsi. Telaffuz. Atın Dorusu Yiğidin Delisi. Önceki Paylaşımlar. Soru Sor.
3 atın dorusu yiğidin delisi · araştır. her bi skimin en güzeli beğenilir, taktir edilir. manasına geldiğini düşündüğüm atasözümüz. 2414178.
atın dorusu, yiğidin delisianlamı. atın doru renkli olanı, kişinin ise gözünü budaktan esirgemeyeni makbuldür anlamında kullanılan bir söz. Güncel Türkçe .
Atın dorusu, yiğidin delisi. atasözünün anlamı,açıklaması Atasözleri Atın doru renkli olanı, kişinin gözünü budaktan sakınmayanı beğenilir. Okunma:152.
atın dorusu, yiğidin delisi nedir ve atın dorusu, yiğidin delisi ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. atın dorusu, yiğidin delisi anlamı, atın dorusu,.
atın doru renkli olanı, kişinin ise gözünü budaktan esirgemeyeni makbuldür, anlamında atasözü. atın dorusu yiğidin delisi benzeri: at yiğidin yoldaşıdır, at ile.
Atın Dorusu, Yiğidin Delisi Deyimler Sözlüğü atın dorusu, yiğidin delisi. atın doru renkli olanı, kişinin ise gözünü budaktan esirgemeyeni makbuldür. Atasözü .
3232 Gün 11 Saat 31 dk. önce soruldu
3802 Gün 1 Saat 42 dk. önce soruldu
3832 Gün 16 Saat 24 dk. önce soruldu
3842 Gün 14 Saat 5 dk. önce soruldu
3846 Gün 9 Saat 24 dk. önce soruldu
3854 Gün 8 Saat 30 dk. önce soruldu
3857 Gün 10 Saat 15 dk. önce soruldu
3861 Gün 4 Saat 33 dk. önce soruldu
3863 Gün 12 Saat 15 dk. önce soruldu
3863 Gün 18 Saat 44 dk. önce soruldu
3868 Gün 4 Saat 27 dk. önce soruldu
3875 Gün 11 Saat 40 dk. önce soruldu
3880 Gün 8 Saat 21 dk. önce soruldu
3884 Gün 8 Saat 56 dk. önce soruldu
3886 Gün 6 Saat 18 dk. önce soruldu