Atı alan Üsküdar ı geçti. Atasözünün Anlamı. Atı alan Üsküdar ı geçti. Atasözünün Açıklaması Nedir?
Deyim[değiştir]. atı alan Üsküdar ı geçti · Ico libri.png Anlamlar. [1] Fırsatların hepsinin kaçması. Bundan sonra yapacak hiçbir şeyin kalmaması. Books-aj.svg aj.
Fırsat kaçtı. 2. artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.Sen daha dur. atı alan Üsküdar`ı çoktan geçti. Diğer Türkçe deyimlere için tıklayınız Fırsat kaçtı.
hikayesi şöyledir: günün birinde, köroğlu nun çok kıymetli bir atını çalmışlar. bu ata pek bir düşkün olan köroğlu, atı bılmak için diyar diyar dolaşmaya başlamış.
zamanında Bolu beyine baş kaldıran köroğlunun dillerde yağızmı yağız atı çalınır. bütün civarı ah evlat! atı alan üsküdarı geçti.o köroğluydu ,atın gerçek sahibi.
Atı Alan üsküdar ı Geçti. Atasözünün Hikayesi, Ortaya çıkışı Zamanında Bolu beyine baş kaldıran Köroğlu nun dillerde yağız mı yağız atı.
Deyim : Atı alan Üsküdar`ı geçti. Deyimin Anlamı: Fırsat kaçtı, artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.Sen daha dur, atı alan Üsküdar`ı çoktan geçti..
Atı alan Üsküdar`ı geçti deyiminin anlamı Mumsema Atı alan Üsküdar`ı geçti: Fırsat kaçtı, artık yapılacak şey kalmadı anlamında kullanılır.
ATI ALAN ÜSKÜDAR I GEÇTİ Kızkulesi ile ilgili olarak en sık anlatılan hikayelerin sonuncusu ise Osmanlı Dönemi nde geçer. Hikaye; Battal Gazi nin.
Etraftaki kalabalık arasından kulağı kesik bir ihtiyar; Atı alan Üsküdar ı geçti oğul demiş. O yiğit, bu kısrağın gerçek sahibi olan Köroğlu nun ta.
2844 Gün 16 Saat 21 dk. önce soruldu
3414 Gün 6 Saat 32 dk. önce soruldu
3444 Gün 21 Saat 14 dk. önce soruldu
3454 Gün 18 Saat 55 dk. önce soruldu
3458 Gün 14 Saat 14 dk. önce soruldu
3466 Gün 13 Saat 20 dk. önce soruldu
3469 Gün 15 Saat 6 dk. önce soruldu
3473 Gün 9 Saat 24 dk. önce soruldu
3475 Gün 17 Saat 5 dk. önce soruldu
3475 Gün 23 Saat 35 dk. önce soruldu
3480 Gün 9 Saat 17 dk. önce soruldu
3487 Gün 16 Saat 30 dk. önce soruldu
3492 Gün 13 Saat 11 dk. önce soruldu
3496 Gün 13 Saat 47 dk. önce soruldu
3498 Gün 11 Saat 8 dk. önce soruldu