Ahmak şaşkın misafir ev sahibini ağırlar. Atasözünün Anlamı. Ahmak şaşkın misafir ev sahibini ağırlar. Atasözünün Açıklaması Nedir?
[1] Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Başkasının görev ve yetkilerini üzerine alan böyle ahmaklar başka konularda da .
Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Temizlik, servis, kapıyı açma vb. işleri yapmaya koşar. Başkasının görev ve yetkilerini üzerine alan böyle ahmaklar.
Açıklaması: Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Başkasının görev ve yetkilerini üzerine alan böyle ahmaklar başka .
3 Özet: Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Başkasının görev ve yetkilerini üzerine alan böyle ahmaklar.
Ahmak şaşkın misafir ev sahibini ağırlar atasözü açıklaması; Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Vazifesi olmadığı.
Ahmak Şaşkın Misafir Ev Sahibini Ağırlar atasözü ile ilgili kompozisyon, hakkında yazı, konulu kompozisyon ve anlamı, giriş gelişme sonuç. KOMPOZİSYON.
Ahmak Misafir Ev Sahibini Ağırlar: Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Başkasının görev ve yetkilerini.
Cevap: Ahmak misafir ev sahibini ağırlar. Misafiri ağırlamak ev sahibine düşer. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Vazifesi olmadığı halde başkasının görev .
Ahmak şaşkın misafir ev sahibini ağırlar Gelen misafirleri ağırlamak ev sahiplerinin görevidir. Ama şaşkın misafir bunun tersini yapar. Temizlik, servis, kapıyı.
3230 Gün 8 Saat 0 dk. önce soruldu
3799 Gün 22 Saat 11 dk. önce soruldu
3830 Gün 12 Saat 53 dk. önce soruldu
3840 Gün 10 Saat 34 dk. önce soruldu
3844 Gün 5 Saat 53 dk. önce soruldu
3852 Gün 4 Saat 59 dk. önce soruldu
3855 Gün 6 Saat 44 dk. önce soruldu
3859 Gün 1 Saat 2 dk. önce soruldu
3861 Gün 8 Saat 44 dk. önce soruldu
3861 Gün 15 Saat 13 dk. önce soruldu
3866 Gün 0 Saat 56 dk. önce soruldu
3873 Gün 8 Saat 9 dk. önce soruldu
3878 Gün 4 Saat 50 dk. önce soruldu
3882 Gün 5 Saat 25 dk. önce soruldu
3884 Gün 2 Saat 47 dk. önce soruldu