Cuma17.05.2024

AFGANİSTAN

AFGANİSTAN haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Afganistan

Afganistan, resmî adıyla Afganistan İslam Cumhuriyeti Orta Asya da yer alan ve denize sınırı olmayan bir ülkedir. Orta Asya da bulunur; ama etnik ve kültürel.

Afganistan

Afganistan ın başkentinde ilahiyat fakültesi mezunu Ferhunde nin muska geleneğini sorgulaması, vahşetle son buldu. Ferhunde linç edilerek.

Afganistan

Afganistan Demokratik Cumhuriyeti merkezi Asya da dağlık bir kara devleti. Başkenti Kabil dir. Yüzölçümü 657.500 km2 nüfusu Soyyet işgali öncesi nüfusu.

Afganistan

Afganistan haberleri, güncel Afganistan haber ve fotoğrafları ile en yeni Afganistan gelişmeleri burada.

Afganistan

atatürk ten çok etkilenen kralları emanullah han onun yaptıklarını afganistan da yapmak isteyince soluğu sürgünde bulmuştu.kraliyet hanedanının çoğu.

Afganistan

afganistan araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve afganistan na ulaşın!

Afganistan

Denize kıyısı bulumayan dağlık Afganistan geçmişte ticaret yollarının uğrak yeriydi. Ancak yakın geçmişte yaşanan istikrarsızlık ve savaşlar ülkenin halkının.

Afganistan

Geçen hafta Afganistan da Kuran yaktığı iddiasıyla linç edilerek öldürülen Ferhunde için eylemler bugün de devam ediyor. Afganistan uleması.

Afganistan'da 2 Bin Kişi Linç Edilen Ferhunde İçin Yürüdü

Afganistan haberleri, son dakika afganistan haber ve gelişmeleri burada. İsrail den Türkiye de Dahil 40 Bölgeye Seyahat Uyarısı.

Afganistan

Amerika Birleşik Devletleri, Afganistan daki askerlerini bu yıl çekmeyi planlıyordu. Ancak Afganistan Cumhurbaşkanı Gani ile görüşen Obama, çekilme.

Afganistan

Afganistan haberlerini mi aramıştınız? Afganistan hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Afganistan ile ilgili tüm haberler Radikal de!

İran

Barack Obama ile Afgan Cumhurbaşkanı Ashraf Ghani arasındaki görüşmeden sonra Beyaz Saray dan yapılan açıklamaya göre 9.800 ABD.

Afganistan

Türk Silahlı Kuvvetleri, 2016 yılının sonuna kadar Afganistan ın başkenti Kabil deki Uluslararası Hamid Karzai Havaalanı nın güvenliğinden ve komutasından.

Abd Askerleri Afganistan'da Kalıyor

afganistan konulu haberler ve afganistan fotoğrafları ile gündemdeki afganistan haberleri.

Afganistan

Afganistan daki saldırıda biri kadın 13 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Gazne kentinde futbol sahasına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 çocuk.

Afganistan

afganistan haberi, afganistan haberleri, afganistan hakkında haberler, afganistan son dakika, afganistan, haber.

Afganistan

Afganistan hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Afganistan Haberleri için tıklayınız.

Afganistan Bayrama Hazırlanıyor

Afganistan ın Penşir vilayetinde meydana gelen çığ felaketinden etkilenen ailelere acil gıda ve battaniye yardımları yapıldı. 27 Aralık: Sovyetlerin Afganistan ı.

Afganistan

Afganistan ın kadın yarışçıları. Başkent Kabil dışında antrenman yapan milli takım sporcuları, güç idmanı için ise karlı dağları tercih ediyor. Kahvaltıyla başlayan.

Afganistan

15 ABD Başkanı Barack Obama, Afganistan´da bulunan ve 2015 yılı içinde ülkelerine geri dönmesi beklenen Amerikan askerleri ile ilgili.

Afganistan

Aşağıda, Afganistan havaalanları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Afganistan havaalanları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanın: Yerler ,.

Abd Afganistan'dan Çekilmeyi Erteledi

19 Geçen hafta Afganistan da Kuran yaktığı iddiasıyla linç edilerek öldürülen Ferhunde için eylemler bugün de devam ediyor. Afganistan uleması.

Afganistan Havaalanları

Afganistan haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Afganistan ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Afgan Kadını İsyanda

Dünyanın en fakir ülkelerinden olan Afganistan ekonomisi büyük ölçüde tarıma 1, dayanmaktadır. Ekonomi yine büyük ölçüde kayıt dışıdır. Kayıtlı ticarette.

Afganistan

Afganistan da mushaf yaktığı iddiasıyla yakılan kadınla ilgili tartışmalar sürerken Afganistan da futbol sahasına bombalı saldırı sonucu beş çocuk, bir otobüse.

Afganistan'ın Ekonomisi

Son dakika Afganistan haberleri, afganistan ile ilgili en son haberler ve Afganistan son gelişmeler.

Afganistan

2 Afganistan Devlet Başkanı Gani, ABD de Kongre de yaptığı konuşmada, Afganistan, El Kaide ve diğer yabancı terörist ağlarının mezarı olacak.

Afganistan

Vikipedi. Afganistan hakkında Vikipedi de ansiklopedik bilgi bulabilirsiniz.. Lupa.png Özel ad[değiştir]. §. Ico libri.png Anlamlar. [1] devlet, ülke Afganistan.

Taliban militanları Afganistan'da havaalanına saldırdı: 61 ölü

DÜNYA

3080 Gün 12 Saat 22 dk. önce yayınlandı

Afganistan'da cinsel uzvu kopan Amerikan askerine nakil

DÜNYA

3081 Gün 18 Saat 36 dk. önce yayınlandı

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Türkiye açıklaması

DÜNYA

3089 Gün 16 Saat 37 dk. önce yayınlandı

Bursalı iş adamı AB destekli tesisine Gürcistan'dan çoban getirdi

GENEL

3089 Gün 20 Saat 28 dk. önce yayınlandı

AK Parti: 'Rusya DAİŞ’ten çok ılımlı güçleri hedef alıyor'

POLİTİKA

3094 Gün 22 Saat 52 dk. önce yayınlandı

İstanbul Zeytinburnu’nda 22 insan taciri de gözaltına alındı

ASAYİŞ

3095 Gün 20 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1 2 3