Pazar05.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
03 Aralık 2015 - 10:26:24

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: 'Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500’ü aştı'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın bu gidişle tüm İslam alemini kendisine düşman edeceğini belirtti ve durumu, "İkinci Afganistan sendromu" diye yorumladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: 'Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500’ü aştı' 0 Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın bu gidişle tüm İslam alemini kendisine düşman edeceğini belirtti ve durumu, "İkinci Afganistan sendromu" diye yorumladı.
Twitter hesabından açıklamalar yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Rusya, DAİŞ'i bahane ederek muhalifleri ve sivilleri vuruyor. Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500'ü aştı. Rusya'nın kara propagandasına kimse inanmıyor. Fakat bu gidişle bütün İslam alemini kendilerine düşman edecekler. İkinci Afganistan sendromu" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çinçindere Caddesi, sahne arkası, kızık kasabası, memelilerde çoğalma, ayvansaray salih hoca, meksika ateşi, karaca pike takımı, ücretli öğretmen ataması ne zaman, balyoz davası devrim rehber, manisa bugün, beylikdüzü belediyesi veteriner, resmi gazete logo, peşmerge görüntüleri, zincirlikuyu jandarma lojmanları, burak özçivit tek kaş, çerez yemenin faydaları, danıştay saldırısı,