Cuma29.03.2024
HABERLER - DÜNYA - A.B.D. - BALTIMORE
09 Aralık 2015 - 14:26:35

Afganistan'da cinsel uzvu kopan Amerikan askerine nakil

Afganistan'da meydana gelen patlamada cinsel uzvunu kaybeden bir Amerikan askerine, bir operasyonla penis nakli yapılacağı açıklandı.
Afganistan'da cinsel uzvu kopan Amerikan askerine nakil 0 Afganistan'da meydana gelen patlamada cinsel uzvunu kaybeden bir Amerikan askerine, bir operasyonla penis nakli yapılacağı açıklandı.
ABD'nin Baltimore kentinde bulunan Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki cerrahlar tarafından bir yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan operasyonda ölü bir donörden alınan organın şu aşamada idrar, duyarlılık ve cinsel ilişki gibi fonksiyonlarının geliştirilmesi üzerinde çalışıldığı ifade edildi. 2001 ila 2013 yılları arasında Afganistan ve Irak'ta görev yapan bin 367 Amerikan askerinin genital bölgelerinden yaralandığı ve bazılarının penisinin tamamını veya bir kısmını kaybettiği bildirildi. Daha önce sadece 2 defa penis nakli operasyonu tıbbi yayınlarda yer aldı. 2006 yılında Çin'deki bir deneme başarısızlıkla sonuçlanırken geçen yıl Güney Afrika'daki bir operasyonda başarı kaydedildi.
12 saat sürmesi beklenen operasyonun maliyetinin 200 bin dolar ila 400 bin dolar arasında olması bekleniyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Muhyiddin İbni Arabi, Beybes Mahallesi, kenan evren bulvarı haritası, sosyal medya yönetimi, mehmet ali eryılmaz anket, cirrus nezle, tarsus belediyesi vidanjör, adana emniyet müdürlüğü personel alımı, kobani nerede, başakpınar kreşi, taner yıldız develi, memeliler alemi, özgür akın linkedin, yaşar büyükanıt soyu, yıldırım belediyesi duyurular, alabama map, çorum ne demek,