Cumartesi18.05.2024

AK Parti

AK Parti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akparti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti de aday adaylarının değerlendirilmesi sürecinde 4 ara komisyonun devam eden çalışmalarıyla ilgili.

Bize Ulaşın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun genel seçimde İzmir den aday olma kararına karşı AK Parti nin İzmir den Ulaştırma, Denizcilik ve.

Başkanlıklar

Ak Parti haberleri, son dakika ak parti haber ve gelişmeleri burada. 30-35 Bin Lirayı Biriktirene 5 Bin Lira Çeyiz Desteği.

Kadın Kolları

AK Parti, Ankara. 2.330.400 beğenme · 43.845 kişi bunun hakkında konuşuyor. Adalet ve Kalkınma Partisi resmi Facebook sayfası.

Foto

GündemAK Parti, illerde listeleri sürükleyecek abi formülünün alt yapısını oluşturuyor.Listelerde, sürükleyici etkisi olan 3 dönemlik milletvekilleri ve eski.

Gençlik Kolları

7 AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Twitter hesabından Halife geliyor hazır olun mesajını paylaştı. Çalapkulu gelen tepkiler üzerine.

Hedefler

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti ya da AKP 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Türk siyasî partisidir. Şu anki genel başkanı Ahmet.

Ak Parti

ak parti haberleri, güncel ak parti haber ve fotoğrafları ile en yeni ak parti gelişmeleri burada.

Ak Parti Haberleri

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün: Çanakkale dilleri, ırkları, beldeleri farklı olsa da imanları, idealleri, azimleri, gayeleri bir olan Mehmetlerin bir arada.

Ak Parti

1 AK Parti de partinin önemli isimlerinin İstanbul ve Ankara dan aday olması bu illerin listesinde sıkıntıya neden oldu. Genel Merkez çözümü Ağır.

Ak Parti

ak parti haberi, ak parti haberleri, ak parti hakkında haberler, ak parti son dakika, ak parti, haber.

Ak Parti

AK Parti Akparti · 9h 9 hours ago. Başbakan Davutoğlu: Omuzlarımız toprağa değene kadar, bu aziz bayrağı bir an bile omuzlarımızın üzerinden eksik.

Ak Parti İl Başkanı Halife Geliyor Hazır Olun

45 dak. önce Kemal Kılıçdaroğlu nun genel seçimde İzmir den aday olma kararına karşı AK Parti nin İzmir den Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski.

Adalet Ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul - Resmi Websitesi.

Ak Parti Haberleri Ve Ak Parti Gelişmeleri

Sondakika Ak Parti Haberleri İçin Tıkla. Erdoğan a hakaret ve tehditten gazeteciye 5 ay hapis cezası Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, DHA - ADANA da, yerel gazeteci.

Adalet Ve Kalkınma Partisi

AK PARTİ Bilgi Sistemleri. Değiştirmek için tıklayın. Resimdeki Metni Giriniz: Yeni Kullanıcı. Giriş. AK PARTi Bilgi Sistemleri.

Ak Parti'de 'ağır Abi' Formülü

İl il, isim isim Ak Parti milletvekili aday adayları - Gündem - Habertürk Galeri.

Ak Parti Haberleri

Bu kuralların başında; Ak Parti kurumsal kimliğinin muhafaza edilmesi gerekmektedir. Ak Parti Kurumsal Kimliğine, Parti Programına, Parti Tüzüğüne ve Siyasal.

Ak Parti Akparti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Erbakan ailesinin bazı bireylerine milletvekili adaylığı teklifi götürüldüğü iddiaları üzerine,.

Ak Parti Lütfi Elvan'ı İzmir'den Aday Gösterecek

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı. AK PARTİLİ GENÇLER 5 AYRI CAMİDE AŞURE DAĞITTI AK Parti ilçe kongrelerine Demre ile başladı.

Ak Parti İstanbul

Başbakan Davutoğlu, partisinin grup toplantısında HDP var oldukça, HDP liler AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM grup.

Son Dakika Ak Parti Haberleri

AK PARTİ TEŞKİLATI ATIK SU ARITMA TESİSİNİ GEZDİ. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatını Atı.

Ak Parti Bilgi Sistemleri

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Biriminin organize ettiği Bu Çaresizliğe Dur De Kampanyasının duyurulması amacı ile Ankaralı İş Adamları.

İşte Ak Parti'nin Tüm Aday Adayları!

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun a ziyaretler sürüyor. Torun, TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetimi ile AK Parti Kastamonu Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Balta ve.

Aday Adaylığı İçin Seçim Kılavuzu

2015 genel seçimleri için AK Parti den sürpriz bir isim aday adayı oldu Diyarbakır ın Silvan ilçesindeki 25 köylük Şeyhdoda Aşireti nin lideri.

Ak Parti'den 'erbakan'lar Açıklaması!

16 Eylül – 1 Aralık 2013 tarihleri arasında 16′ıncısı düzenlenen, Ak Parti Siyaset Akademisi yoğun bir katılımla tamamlandı. Derslerin açıldığı iller ve […].

Nokta Dergisi yöneticileri, silahlı isyana tahrik suçundan yargılanacak

ASAYİŞ

3082 Gün 4 Saat 34 dk. önce yayınlandı

'Türkiye Filmleri Haftası' Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı

DÜNYA

3083 Gün 16 Saat 0 dk. önce yayınlandı

Konya'da Hz. Mevlana'yı anma etkinlikleri

KÜLTÜR-SANAT

3084 Gün 12 Saat 8 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır Sur'daki Kurşunlu Camii'nin yakılmasına tepki

ASAYİŞ

3084 Gün 12 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >