Salı19.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 12:04:20

Süperstar Ajda Pekkan, aşkı futbol maçına benzetti

Süperstar Ajda Pekkan, "Şöhretli olup aşk yaşamak zor. Aşk benim için futbol maçı gibi. Kaleye gol yememek için hep defanstayım" dedi.
Süperstar Ajda Pekkan, aşkı futbol maçına benzetti 0 Süperstar Ajda Pekkan, "Şöhretli olup aşk yaşamak zor. Aşk benim için futbol maçı gibi. Kaleye gol yememek için hep defanstayım" dedi.
Süperstar Ajda Pekkan ile müziğinin hitman'i Sinan Akçıl'ı buluşturan Uçankuş TV'nin sevilen programı "Süper Cumartesi"nin bu haftaki konuğu taverna müziğinin usta ismi Nejat Alp oldu. Sanat hayatında 46. yılını dolduran Nejat Alp ile arasında özel bir gönül bağının olduğunu belirten Ajda Pekkan, "Ben de taverna müziği yapmak isterdim. Tabii o başka bir ekol, o yüzden yapamazdım galiba... Ancak hayatımdaki en büyük çılgınlığım sık sık Nejat Alp'in tavernasına gidip horon tepmekti" dedi.

AYRILIK UZADIKÇA AŞK GÜÇLENİR
Nejat Alp'e "Aşk ayrılınca mı büyüyor, yoksa beraberliğin süresi uzayınca mı?" diye soran Sinan Akçıl, "İkisi de olabilir" yanıtını alınca "Arada ayrılık olunca aşk büyür. Ben bunu kendim yaşadım" diyerek Ebru Şallı'yla yaşadığı ayrılıktan ders çıkardığını ima etti. Ajda Pekkan aşk sorusundan kaçınca Sinan Akçıl, "Ajda'm sen aşka kızgınsın" yorumunu yaptı.

DOUBLE EGOYA GEÇERİM
Şöhretli bir kadının aşk yaşamasının çok zor olduğunu anlatan Ajda Pekkan, "Şöhretli olup aşk yaşamak zor. Aşk benim için futbol maçı gibi… Kaleye gol yememek için hep defanstayım. Niye durduk yere gol yiyeyim. Karşı tarafta ego yükselince ben de double egoya geçiyorum" şeklinde konuştu.

"HEP ERKEKLERİN SUÇU"
Aldatma kelimesini hiç sevmediğini anlatan Ajda Pekkan, şöyle konuştu:
"Aldatmayı hiç yaşamadım. Allah o duyguyu bana yaşatmasın. Erkeğin egemen olduğu bir toplumda kadının şöhretini kabul etmesi zor oluyor. Ben melek de olsam bir yerde sürtüşme yaşanıyor. Bu da tamamen erkekten kaynaklanıyor. Hep yapıcı biriyim ama olmuyor. Aşkta inadın kırıldığı yer yine aşktır. Eğer o gerçek aşksa herkes birbirini hatasıyla kabul eder."

"EŞİMLE 33 YILDIR HİÇ TARTIŞMADIM"
Hayatının aşkını bulduğunu ve 33 yıldır evli olduğunu anlatan Nejat Alp ise şöyle konuştu:
"Aşkı buldum ve 33 yıldır hiç ayrılmadık. Aslında akrep burcuyum. Kolay bir erkek değilim. Buna rağmen hiç tartışmadık. Karşı taraf çok saygılı... İki taraftan biri mutlaka susmalı..."

"5 SAAT HAREKETSİZ OTURURUM"
Çok sakin bir yapısı olduğunu belirten Nejat Alp, "Yaradılışım böyle. Annem çocukken 'Burada otur kalkma' dese, 5 saat öylece kalırdım" dedi. Sinan Akçıl ise "Ben çok hareketliyim. Hatta tedavilik hiperaktifim" açıklamasını yaptı. Sinan Akçıl'ı afacan Alican'a benzeten Ajda Pekkan ise "Ben kendime yorucu geliyorum. 1 kişi yerine 5 kişi gibiyim" yorumunu yaptı.
Son 2 yıldır Bodrum'da yaşayan Nejat Alp, "Nejat Alp Taverna'da albümüyle 6 milyonluk satış rekorum var. 1800 şarkıcının toplam albüm satışı 4,5 milyon…" dedi. Sinan Akçıl'ın "Coşkun Sabah bizi kandırdı mı, en çok satan o değil miydi?" sorusu üzerine ise Nejat Alp, "Coşkun 3,5 milyon… Benim korsan kaydım bile günde 4 bin satıyordu" cevabını verdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Süperstar Ajda Pekkan, aşkı futbol maçına benzetti Süperstar Ajda Pekkan, aşkı futbol maçına benzetti Süperstar Ajda Pekkan, aşkı futbol maçına benzetti

Yorum Yaz:



Aramalar:

DENİZLİ, Tuncer Bakırhan, muş gazetesi, insansız hava aracı pilotu nasıl olunur, üzüm dolması tarifi, motosiklet zil sesi, zeybek yöresi, gripin tüm şarkıları, hukuk müşaviri yardımcısı, gölbaşı lastikçi, gökhan töre karakalem, otel selçuk, ensar vakfı patnos, eskişehir osmangazi üniversitesi endüstri mühendisliği, makine kimya endüstrisi teknisyen, para kasasının özellikleri, motosiklet hız sabitleyici,