Cumartesi18.05.2024

HDP Bitlis Milletvekili

HDP Bitlis Milletvekili haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hdp Bitlis Milletvekili

Bitlis milletvekili adaylarını ve milletvekili aday adaylarını destekleyin, adayları tanıyın. Turgut Misafir Yeni bir süreç var hdp de buna göre aday göstermelidir .

Bitlis Milletvekili Adayları

Bitlis teki nevruzda konuşan HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu da Haziran da eğer bu parti barajı yıkmadıysa bu parti iktidara.

Hdp Bitlis Milletvekili

HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı Bahar Evin Özdemir. 1489 likes · 426 talking about this. HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı Bahar Evin Özdemir.

Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayı Bahar Evin Özdemir

Zeynel Omay - HDP BİTLİS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI. See Translation. Zeynel Omay - HDP BİTLİS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI . Like · Comment · Share · 18.

Hdp Bitlis İl Örgütü / Rêxistina Pdg A Bedlîsê

AK PARTİ Bitlis Milletvekili Aday Adayı 161 kişi destekledi. Destekle. Hüsamettin Zenderlioğlu HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı 142 kişi destekledi. Destekle.

Bitlis Milletvekili Adayları Seçim 2015

HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Mademki bugün kurşun sıkılmasın Zenderlioğlu ile HDP Bingöl İl Eş Başkanı Başak Aydoğdu, HDP Milletvekili.

Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu

6 Halkların Demokratik Partisi HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, 8 Haziran da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara.

Hdp'li Vekilden Tehdit Gibi Sözler

3 BİNGÖL - HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Mademki bugün kurşun sıkılmasın diyorsak, demokrasi için oy bir kurşundur dedi.

Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu Bingöl 125854

3 Seçim ve Bingöli mi aramıştınız? HDP Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu: haberi için hemen tıklayın!

Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu

3 Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu Açıklaması haberleri fotoğrafları.

Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu Açıklaması Haberi Fotografı

3 Bitlis teki nevruzda konuşan HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu da Haziran da eğer bu parti barajı yıkmadıysa bu parti iktidara.

Bitlis Hdp Genel Başkanı Demirtaş'dan Cumhurbaşkanı'na 'allah

3 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için Ak Parti nin ve HDP nin başvuru tarihleri sona erdi.

Olan Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayı Oldu

5 Halkların Demokrasi Partisi HDP aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Kemal Karaslan oldu. Karaslan HDP Bitlis Milletvekilliği aday.

Karaslan Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayı Oldu

İş güvenliği uzmanı Zeran Özcan 7 Haziran genel seçimleri için Halkların Demokratik Partisi ne Bitlis Milletvekili Aday Adaylığı için resmi.

Zeran Özcan Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayı

7 Haziran da yapılacak genel seçimlerde HDP den Bitlis Milletvekili olmak için başvuranların isimleri açıklandı. İşte HDP Bitlis Milletvekili haber,.

Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayları Listesi Haberi

Bitlis milletvekili aday adayları, Bitlis Milletvekili Listesi, Bitlis Kesinleşen Adaylar, Bitlis AK parti milletvekili HDP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI Gizle.

Bitlis Milletvekili Adayları 2015

5 Bitlis Ajans ın siyaset kulislerinden edindiği bilgilere göre HDP den Bitlis te aday adayı olacak isimler netleşmeye başladı.

Hdp Bitlis Milletvekili Olası Aday Adayları

BİTLİS Hdp milletvekili aday adayları isim listesi 7 haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylarınınadlarının yer aldığı listedir.

Bitlis Hdp Milletvekili Aday Adayları İsim Listesi

BİTLİS Akp Chp Mhp Hdp milletvekili aday adayları isim listesimhpde 12-18 yapılması için adaylığını koydu oğlu tarih Mart 2015 mhpde.

Bitlis Akp Chp Mhp Hdp Milletvekili Aday Adayları İsim Listesi

5 31 Partinin katılacağı Genel Seçimlere kısa bir süre kaldı, partiler milletvekili aday adaylarını yavaş yavaş belirlemeye başladı.

2015 Bitlis Hdp Milletvekili Aday Adayları

24. Dönem Milletvekilleri Listesi BİNGÖL. İdris BALUKEN, HDP. Eşref TAŞ, AK Parti. Cevdet YILMAZ, AK Parti. BİTLİS Hüsamettin ZENDERLİOĞLU, HDP.

Milletvekilleri

HDP Bitlis İl Örgütü, 1. Olağan Kongresini Toplum Destek Merkezi salonunda gerçekleştirdi. HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderilioğlu, Ağrı Belediye Eş.

Hdp Bitlis İl Örgütü 1. Olağan Kongresini Yaparak Yeni Yönetimini

Bitlis te 35 aday adayının genel seçimlerde aday olabilmek için yarıştığı HDP de tüm aday adaylarını dahil ettiğimiz Bitlis Milletvekili Adayı Kim.

Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayı Bahar Evin Özdemir

7 Haziran 2015 genel seçimleri için Halkların Demokratik Partisi HDP Bitlis milletvekili aday adaylığı için rekor başvuru gerçekleşti.

Bitlis Hdp Milletvekili Aday Adayları Listesi

Halkların Demokratik Partisi HDP nden 7 Haziran 2015 genel seçimleri için Bitlis ten Milletvekili aday adayı olacakların isimleri kesinleşti. Bitlis te 35 kişi aday .

Hdp Bitlis Milletvekili Aday Adayları Belli Oldu Bitlis Seçim

3 HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Mademki bugün kurşun sıkılmasın diyorsak, demokrasi için oy bir kurşundur dedi. HDP Bingöl.

Hdp Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu

İşte İmralı da Öcalan ın sekretaryası

Kamran İnan Bitlis’in Hizan ilçesi'nde toprağa verildi

POLİTİKA

3098 Gün 0 Saat 13 dk. önce yayınlandı

HDP Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu'dan şok seçim açıklaması

POLİTİKA

3348 Gün 19 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1