Perşembe25.04.2024
HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 22:40:13

'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' masaya yatırılacak

Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği programda 'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' hakkında bilgi verecek.
'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' masaya yatırılacak 0 Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği programda 'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' hakkında bilgi verecek.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği "Cumartesi Buluşmaları" programının bu haftaki konuğu, Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Sayın Said Ercan. Ercan, derneğin İstanbul Eyüp'teki genel merkezinde "Sosyal Medya ve Algı Yönetimi" konulu sohbet yapacak. Program 12 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak. Sohbet tüm katılımcılara açık olacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mircea Lucescu, iki maaş ikramiye, yedi güzel adam hakkında, bağlama grubu vikipedi, olimpos zeus çukuru, mobese kameraları fatih, şemdinli derecik düğünleri, sinop cuma namazı, leylek türleri, pertek yalınkaya köyü, gaziantep üniversitesi bilgisayar mühendisliği, nilüfer yolcu yolunda gerek, gürcüce müzikler, danıştay başkanı kim seçildi, çeşme üstü su ısıtıcıları, adrasan tatil köyü, gölbaşı jandarma,