Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 22:43:56

Eyüp Çırçır Ortaokulu'nda eğitime ara: Trafosu patlayan okulda yangın çıktı

Eyüp'te bulunan bir okulun trafosunda meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürülürken, okulda Pazartesi gününe kadar eğitime ara verildi.
Eyüp Çırçır Ortaokulu'nda eğitime ara: Trafosu patlayan okulda yangın çıktı 0 Eyüp'te bulunan bir okulun trafosunda meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürülürken, okulda Pazartesi gününe kadar eğitime ara verildi.
Eyüp'te bulunan Çırçır Ortaokulu'nun bodrum katındaki trafo sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın ardından trafonun bulunduğu bölümde yangın çıktı. Patlama sırasında derste bulunan öğrenciler büyük korku yaşadı. Öğrenciler yaşadıkları paniğin etkisiyle hemen okuldan dışarı çıktı. Okul idaresinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü.
Patlamayı duyan veliler ise hemen okula koştu. Telefonla olayı öğrenen bir veli, "Burada değildim, telefon geldi, patlamaya haber verdiler. Panik halinde koştuk geldik. Hepimize çok geçmiş olsun" dedi.

PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR EĞİTİME ARA VERİLECEK
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Başkan Yardımcısı Cemal Memiş, okula gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkilerden bilgi alan Başkan Aydın, "Öğrencilerimize de velilerimize de çok geçmiş olsun. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile istişare halindeyiz. Trafo ile ilgili BEDAŞ yetkilileri ile irtibat halindeyiz" şeklinde konuştu.
Patlama sırasında derste olan öğrenciler, "Dersteydik, bin anda patlama oldu. Koku gelmeye başladı, biz hemen okulun dışına çıktık. Çok korktuk, psikolojimiz bozuldu. İtfaiye hemen gelerek yangını söndürdü. Korkudan çantalarımızı dahi alamadık" diye konuştu.
Bu arada okul idaresi, elektrik olmadığı için okulda Pazartesi gününe kadar eğitime ara verileceğini belirtti.
(İHA)

Yorum Yaz:


Yorumlar:

canan kençtemurçok kötü oldu inşallah okulumuz bir an önce açılır sorunlar giderilir
13 Aralık 2015 - 19:22:42

Aramalar:

Volkan Aykaç, Eren Köçükgöde, fatih sarı instagram, adana adliyesi sözleşmeli katip alımı, genel yetenek online test, kuşadası günlük kiralık, şehitlik rütbesi, silifke gazipaşa ilkokulu, fatih ürek oynadığı sinema filmi, çeçence çeçen marşı, tübitak ortaokul matematik olimpiyatları, david luiz forma numarası, haseki eğitim ve araştırma hastanesi nöroşirürji kliniği, patlama hareketleri, takvim lütfi albayrak, pepe nin şarkıları, ahmet dursun seba gitsin olayı,