Çarşamba24.04.2024
HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 22:40:13

'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' masaya yatırılacak

Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği programda 'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' hakkında bilgi verecek.
'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' masaya yatırılacak 0 Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği programda 'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' hakkında bilgi verecek.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği "Cumartesi Buluşmaları" programının bu haftaki konuğu, Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Sayın Said Ercan. Ercan, derneğin İstanbul Eyüp'teki genel merkezinde "Sosyal Medya ve Algı Yönetimi" konulu sohbet yapacak. Program 12 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak. Sohbet tüm katılımcılara açık olacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Doodge Kingsway, Hatip köyü, acun ılıcalı uyku, trablus vikipedi, hollanda ligi gol krallığı, mustafa karaca kardil, almanya ünlüleri, nazilli yeni haber, iç güvenlik paketi değişiklikler, pınarbaşı elbistan, marsilya uefa kupası, parfüm market, eskişehir yunusemre üniversitesi, ahmet davutoğlu kuran meali, ağrı patnos devlet hastanesi, fırat aydınus jeofizik, hayvan nasıl doldurulur,