Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KAHRAMANMARAŞ
07 Mayıs 2015 - 08:42:11

Kahramanmaraş'ta inşaatta göçük

Kahramanmaraş'ta bir inşaatta meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı. Enkaz altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için ise arama kurtarma çalışması sürüyor.
Kahramanmaraş'ta inşaatta göçük 0 Kahramanmaraş'ta bir inşaatta meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı. Enkaz altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için ise arama kurtarma çalışması sürüyor.
Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş-Kayseri yolu Hal Kavşağı civarındaki bir apartman inşaatında beton dökülürken göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 5 kişi çıkartılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Bu arada göçük altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için itfaiye ekipleri ile AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kahramanmaraş'ta inşaatta göçük Kahramanmaraş'ta inşaatta göçük

Yorum Yaz:



Aramalar:

Milli Eğitim Bakanlığı, Necmettin Altındöken, ahmet efe inşaat, meksika ünlüleri, derbi maçı radyosu, adana istasyon meydanı kaç kişilik, diyadin tarım, 1461 yusuf erdoğan nereli, emmanuel emenike ne demek, applecare, suruç nar ilkokulu, unesco açılımı nedir, enes ünal değeri, kuşlar gelsin hafız, kaçak çay operasyonu, samandağ görseller, istanbul cumhuriyet başsavcılığı nöbetçi savcı listesi,