Salı07.05.2024

Necmettin Altındöken

Necmettin Altındöken haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özgecan Cinayeti Zanlısı Baba Altındöken 'yaktınız Beni Oğlum

5 Özgecan Aslan cinayetinde katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken in babası Necmettin Altındöken in ifadesi cinayetin korkunçluğunu bir kez.

'çok İstememe Rağmen Tecavüz Etmemi Engelledi'

5 Suç ortakları babası 50 yaşındaki Necmettin Altındöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe nin başka suçlara karışıp karışmadığı yönündeki.

Necmettin Altındöken Haberleri

Rize de Demirtaş ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için açtığı stantta saldırıya uğrayan, emekli öğretmen Necmettin Durmuş, HDP nin Rize de 1. sıra adayı oldu.

Necmettin Altındöken

Özgecan davasında katil zanlıları Süphi Altındöken, Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Necmettin Altındöken

5 özgecan aslan ın katillerinden biri. özgecan ın bir diğer katili olan suphi altındöken in babasıdır. oğlu ve fatih gökçe ile birlikte bir olup 20.

Necmettin Altındöken

haberleri, son dakika NECMETTIN ALTINDOKEN haber ve gelişmeleri burada. 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken in eşi Neslihan Altındöken in ikinci kez.

Ahmet Suphi Altındöken Mahkemede Boynumuz Kıldan İncedir Dedi

Suçunun olmadığını iddia eden baba Necmettin Altındöken ise, Benim hiçbir suçum yok. Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum. Serbest.

Tahrik İndirimi Almaya Çalıştı

5 Özgecan Aslan ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile suça ortaklık eden babası Necmettin Altındöken in Tarsus taki evinde sessizlik hakim.

Necmettin Altındöken Arşivleri

5 Anasayfa » Etiket Arşivi: Necmettin Altındöken Katil Suphi Altındöken in çok bilinmeyen bir fotoğrafı da internete düştü. Tutukluluk istemiyle.

Özgecan Aslan'ın katillerinin cezası

ASAYİŞ

3315 Gün 17 Saat 13 dk. önce yayınlandı

1