Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
08 Aralık 2015 - 11:46:08

Antalya'da yapılan aramada bir arabada çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, polis ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve pompalı tüfek ele geçirildi.
Antalya'da yapılan aramada bir arabada çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi 0 Antalya'nın Manavgat ilçesinde, polis ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve pompalı tüfek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu önleme aramasında, bir araç içerisinde 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli A.B., S.B. ve M.N., Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.
Şahısların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eyüp Gümüş, lokum, külçe çikolata, defile şarkıları, karaciğer zayıflığının belirtileri, vederson hangi takıma transfer oldu, olimpiyat stadı metro ne zaman açılacak, hasan ferit gedik gömlek, erkan zengin menajer, sucuk tavsiye, meram konya, veba ile ilgili kompozisyon, kayserispor şanlıurfaspor, acil servis anketi, fransa çanta markaları, özlem kaya sporcu, karaca ısı madencilik,