Cumartesi27.04.2024

Eyüp Gümüş

Eyüp Gümüş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eyüp Gümüş

Türkiye de son 5 günde 4 kişinin domuz gribi nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, grip.

Eyüp Gümüş

Prof. Dr. Nihat Tosun, 2 Aralık 2008 den beri yürüttüğü Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevini Prof. Dr. Eyüp Gümüş e devretti. Prof. Dr. Eyüp Gümüş ün.

Belge Göster

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Türkiye de domuz gribine yakalanan 170 kişiden 11 inin hayatını kaybettiğini söyledi. Gümüş.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş Domuz Gribi Salgını Yok

5. Müsteşar Eyüp Gümüş, yaptığı basın toplantısında halk arasında Domuz Gribi olarak bilinen H1N1 ile ilgili ülkemizde görülen vakalar ve yapılan.

Prof. Dr. Eyüp Gümüş Grip Vakalarını Basın Toplantısında

Geçtiğimiz hafta içerisinde Nihat Tosun un görevden ayrılması ile Müsteşar olarak görevlendirilen Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile ilgili iddaalar sağlık.

Eyüp Gümüş Tartışmaları Erken Başladı

Soruların içeriğini ise Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığına Eyüp Gümüş ün atanması ile ilgili bazı şaibeler ve iddialar yer aldı. İşte O soru önergesi;.

Vekil Sağlık Müsteşarıyla İlgili Vahim İddialar

12 Mayıs Pazartesi günü 6 yıldır yürüttüğü Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığından ayrılan Prof. Dr. Nihat Tosun, görevi Prof. Dr. Eyüp Gümüş e.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığına Eyüp Gümüş Getirildi

19 Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, 2014-2015 yıllarında gripten 16 vakanın kaydedildiğini belirterek, Bu vakalarda kaybettiğimiz oran da.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş 11 Domuz

Domuz Gribi Açıklaması : 11 Kişi Öldü - HaberlerSağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Domuz Gribi ile ilgili basın toplantı düzenledi.

Domuz gribi salgını var mı?

GENEL

3329 Gün 3 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1