Pazartesi06.05.2024

Yemen'deki terör saldırısı

Yemen'deki terör saldırısı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yemen'deki Terör Saldırısı

Türkiye, kaynağı ne olursa olsun her tür terör eyleminin karşısındadır. Bu vesileyle saldırıda hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, yakınlarına.

Erdoğan Yemen'deki Terör Saldırısını Kınadı

26 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yemen deki terör saldırısına ilişkin açıklama yayınladı.Erdoğan, Yemen in başkenti Sana da, 20 Mart.

Yemen'deki İntihar Saldırıları Güncel 129320

1 ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yemen deki terör saldırısını kınayarak, Masum insanların hunharca katledilmesinin hiçbir.

Yemen'deki Cami Saldırılarını Işid Üstlendi

Yemen deki saldırıları da IŞİD üstlendi Saldırıları Irak ve Suriye de terör estiren, dün de Tunus taki müze katliamını üstlenen IŞİD in.

Yemen'de Meydana Gelen Terör Saldırısı

1 Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan ın, Yemen deki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptığı.

İran Yemen'deki Terör Saldırılarını Kınadı

4 İran dışişleri bakanlığı sözcüsü dün Yemen in başkenti Sana da yaşanan terör olaylarını kınadı. Dışişleri bakanlığı sözcüsü Merziye Efham.

Yemen'deki Cami Saldırılarını Işid Üstlendi

RADİKAL - Yemen in başkenti Sana da cuma namazı kılındığı esnada Şii Husilerin gittiği camilere düzenlenen bombalı saldırıları terör örgütü.

Yemen'deki Patlamada Terör Şüphesi

Yemen deki patlamada terör şüphesi Bu arada, olayın kaza ya da terörist saldırı olup olmadığı konusu henüz açıklık YEMEN: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Yemendeki İntihar Saldırıları Haberi Ve Son Dakika Haberler Mynet

17 Terör örgütü DAEŞ in, Yemen in başkenti Sana da iki camiye yönelik intihar saldırılarının sorumluluğunu üstlendiği ileri sürüldü.

Yemen Dosyası Fakirlik Ve Terör Kıskacında Bir Ülke

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Yemen Yemen deki terör saldırılarının son dönemde artış gösterdiğini üzüntüyle.

Yemen'de Meydana Gelen Terör Saldırısı Hk.

22 Camilere düzenlenen bombalı saldırıları terör örgütü IŞİD üstlendi. Örgüte yakın Twitter hesaplarından yapılan açıklamada, Yemen de 5 intihar.

Yemen'deki 137 Kişinin Öldüğü Kanlı Cami Saldırısını

3 Türkiye dışişleri bakanlığı, yemen de düzenlenen saldırıyı kınadı. bakanlığın ayrı camiye düzenlenen ve 100 den fazla kişinin ölümüne yol açan terör saldırısı şiddetle kınandı. Dışişleri Bakanlığı Yemendeki Saldırıyı Kınadı.

Dışişleri Bakanlığı Yemen'deki Saldırıyı Kınadı

1 Türkiye, dost ve kardeş ülke Yemen de huzur, güvenlik ve istikrar Yemen deki terör saldırısını kınayarak, Masum insanların hunharca.

Yemen'deki İntihar Saldırıları

Yemen in başkenti Sana da dün gerçekleştirilen intihar saldırısı güvenlik kamerası Terör / Anti Terör IŞİD militanlarının yeni eğitim görüntüsü ortaya çıktı 00:00.

Yemen'deki İntihar Saldırısı Kamerada

Yemen deki terör saldırılarının son dönemde artış gösterdiğinin üzüntüyle gözlemlendiği vurgulanan açıklamada, Yemen in huzur, güvenlik ve.

Türkiye Yemen'deki Terör Saldırısını Şiddetle Kınadı

19 Terör örgütü DAEŞ in, Yemen in başkenti Sana da iki camiye yönelik intihar saldırılarının sorumluluğunu üstlendiği ileri sürüldü. , Başkent,.

Yemen'deki İntihar Saldırıları

21 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yemen deki terör saldırısına ilişkin açıklama yayınladı.Erdoğan, Yemen in başkenti Sana da, 20 Mart.

Erdoğan Yemen'deki Terör Saldırısını Kınadı

29 dak. önce Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan ın, Yemen deki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptığı.

Yemen'de Saldırı

23 Terör Örgütü IŞİD Yemen deki Cami Saldırısını Üstlendi Yemen deki cami saldırısında 137 kişi yaşamını yitirmişti. Bu üzücü olayın yankıları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yemen saldırısına kınama

GENEL

3334 Gün 7 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1