Pazar19.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
21 Mart 2015 - 15:29:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yemen saldırısına kınama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum insanların hunharca katledilmesinin hiç bir haklı ve meşru gerekçesi olamaz. Türkiye, kaynağı ne olursa olsun her tür terör eyleminin karşısındadır" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yemen saldırısına kınama 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum insanların hunharca katledilmesinin hiç bir haklı ve meşru gerekçesi olamaz. Türkiye, kaynağı ne olursa olsun her tür terör eyleminin karşısındadır" dedi.
Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın, Yemen'deki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptığı ifade edildi. Buna göre, Erdoğan'ın açıklaması şöyle:
"Yemen'in başkenti Sana'da, 20 Mart günü iki ayrı camiye düzenlenen ve 100'den fazla kişinin ölümüne yol açan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum.
Masum insanların hunharca katledilmesinin hiç bir haklı ve meşru gerekçesi olamaz. Türkiye, kaynağı ne olursa olsun her tür terör eyleminin karşısındadır.
Bu vesileyle saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Türkiye, dost ve kardeş ülke Yemen'de huzur, güvenlik ve istikrar yolunda sürdürülen ulusal diyalog ve uzlaşı gayretlerini desteklemeye devam edecektir".
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çayırdere, Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü, güneş tutulması öner döşer, engin alan cemaat, beykoz elmalı köyü kiralık ev, hırsızlık önleyici teknoloji, bağlama ritim kalıpları, ankanatura kiralık, ziraat türkiye kupası diyarbakır galatasaray maçı, ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi üroloji, beylikdüzü nüfusu, beyin ölümü sağlık bakanlığı, adnan menderes üniversitesi konservatuvarı, malatya trafik kazası, nişantaşı üniversitesi not sistemi, nemlendirici resmi, beykoz belediye başkanı ismi,