Perşembe23.05.2024

Telabyad

Telabyad haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Telabyad

Şanlıurfa nın Akçakale ilçesi sınırında bulunan Telabyad daki yaşanan patlama Akçakalelileri tedirginlik yaşandı. IŞİD denetiminde olan Suriye.

Tel Ebyazsuriye

ha belki tel-abyad dan türkiye yi bombalayanlardır. ya da bunlar ne dersin? cephesinden batıda kobani den ilerlenerek tel abyad sıkıştırılmalı.tel abyad ı.

Tel

Kadın Vikipedistlerin oranının den daha az olduğunu biliyor muydunuz? Vikipedi nin cinsiyete bağlı sistematik taraflılıktan kurtulabilmesi ve eksik.

Tel Ebyaz

Tel Abyad ile ilgili tüm haberler. koalisyon güçlere ait savaş uçakları, Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesindeki terör örgütü IŞİD hedeflerini bombaladı.

Tel Abyad Haberleri

Şanlıurfa Akçakale nin tam karşısında yer alan Tel Abyad a giren PYD güçleri, El Nusra dahil diğer muhalif grupların birleştiği Özgür Suriye.

Telabyad

telabyad haberleri, güncel telabyad haber ve fotoğrafları ile en yeni telabyad gelişmeleri burada.

Pyd Tel Abyad'dan Çekildi!

Şanlıurfa nın Akçakale sınırı karşısında bulunan Tel-Abyad, Koalisyon güçleri savaş uçakları tarafından vuruldu. Koalisyon güçleri tarafından atılan bombaların .

Telabyad Haberleri Ve Telabyad Gelişmeleri

Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi nin karşısında bulunan IŞİD denetimindeki Suriye nin Rakka kentine bağlı Telabyad ilçesinde patlama meydana.

Telabyad Hakkında Haberler

Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi nin karşısında bulunan IŞİD denetimindeki Suriye nin Rakka kentine bağlı Telabyad ilçesinde patlama meydana.

Telabyad'ta Patlama Oldu

9 Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi nin karşısındaki Suriye nin Telabyad kentinde IŞİD militanları, sınıra yakın yüksek bir binaya telsiz sistemi kurdu.

Telabyad Arşivleri

The latest and best Tweets on telabyad. Read what people are saying and join the conversation.

A Haber Tel Abyad'da.el Nusra Komutanı Hiç Canınızı

telabyad araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve telabyad na ulaşın!

Tweets About Telabyad Hashtag On Twitter

ABD önderliğindeki koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi ne komşu olan Suriye nin Telabyad kentindeki IŞİD e ait.

Telabyad Araması Telabyad Filtreli Aramaları

ABD önderliğindeki koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi ne komşu olan Suriye nin Telabyad kentindeki IŞİD e ait akaryakıt üretim tesisini.

Telabyad'da Işid'in Akaryakıt Tesisi Havadan Vuruldu

BasNews/Haber Merkezi - ABD liderliğindeki koalisyon güçlerine ait jetler, Urfa nın Akçakale İlçesi ne komşu olan Tel Abyad kentindeki IŞİD e ait petrol.

Video

Jetler bu kez Telabyad ve Cerablus taki hedefleri vurdu. Yorum : 3 Savaş uçakları, Suriye nin IŞİD in kontrolündeki Tel Abyad kentini bombaladı. Yorum : 22.

Tel Abyad

Şanlıurfa Telabyad Tıp Merkezi, Akçakale, Şanlıurfa. 2 likes. Company.

Telabyad Haberleri

Telabyad sınırında bulunan Akçakale de top ve çatışma seslerinin duyulduğu belirtiliyor. Akçakale belediyesinin ise anons yaparak sınır bölgelerindeki halkı.

Şanlıurfa Telabyad Tıp Merkezi

Suriyenin kuzeyinde özelliklede Tel Abyad bölgesinde son iki haftadır IŞİD ile PYD arasında şiddetlenen çatışmalar sonucunda Suriye ile.

Şanlıurfa'da Telabyad Hareketliliği

Suriye nin Rakka şehrine bağlı Tel Abyad ilçesinde El Kaide terör örgütüne bağlı IŞİD ile İslam Cephesi arasında devam eden çatışmalar sona.

Işid Birlikleri Tel Abyad'ı Fethetti

Habertürk gazetesinden Muharrem Sarıkaya 21-09-2014 tarihli Musul dan Telabyad a köşe yazısı,Muharrem Sarıkaya bugün ne yazdı.

El Kaide Tel Abyad Sınır Kapısını Ele Geçirdi

ABD ve koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi nin karşısındaki Telabyad daki IŞİD hedeflerini havadan vurdu.

Muharrem Sarıkaya

ARA News Urfa, Turkey – The Turkish authorities called on civilians in the town of Akçakale in Şanlıurfa Province –adjacent to the Syrian city of Tel Abyad Gire.

Telabyad Bombalandı

Tel Abyad da son durum. Çatışmalar kentin 10 km. dışında devam ediyor 30/07/ 2013. DİĞER VİDEOLAR. İsmail Kapan: Çanakkale gerçek bir destandır 18/03/.

Tel Abyad Archives

5 Kobani Rûdaw – Kobani kent merkezi ile köyler IŞİD den bir bir geri alınırken Girê Spi Tel Abyad bölgesinde de köylerin yüzde 5 i Kürt.

Tel Abyad'da Son Durum

abd ve koalisyon güçlerine ait jetler, şanlıurfa nın akçakale ilçesi nin karşısında bulunan telabyad daki ışi̇d hedeflerini ikinci kez havadan vurdu. abd.

Kobani'den Tel Abyad'a Adım Adım…

IŞİD denetiminde olan Suriye Rakka ili Telabyad ilçesi aralıklarla koalisyon uçakları tarafından bombalanıyor. Yaşanan patlama sesleri ise.

Telabyad Hattı İkinci Kez Bombalandı

5 Bu cephede Tel Abyad yani Gre Spi bulunuyor. Ve buradaki savaşın seyri DAIŞ ın geleceğini, Rojava kantonlarının birleşmesini, Rojava ile.

20 bin Suriyeli Türkiye'ye geçti

GENEL

3265 Gün 11 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Türkiye Suriyelilere sınırı açtı

GENEL

3265 Gün 14 Saat 17 dk. önce yayınlandı

IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi

GENEL

3352 Gün 16 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1