Cumartesi11.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞANLIURFA
19 Mart 2015 - 16:22:50

IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi karşısında bulunan ve Suriye'nin sınır ilçesi olan Telabyad'a, IŞİD tarafından telsiz sistemi kuruldu.
IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi 0 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi karşısında bulunan ve Suriye'nin sınır ilçesi olan Telabyad'a, IŞİD tarafından telsiz sistemi kuruldu.
Bir yıldır Telabyad ilçesinde hakimiyeti elinde bulunduran ve bölgeyi stratejik noktaya dönüştüren IŞİD, bölgedeki haberleşmeyi daha güvenli sağlamak için ofis binasının tepe noktasına telsiz sitemi kurdu. Türkiye'den de rahatlıkla görülen telsiz anteni, bugün öğle saatlerinde kuruldu. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, IŞİD 10 kilometrelik Telabyad bölgesindeki hareketliliği hızlı takip etmek ve bölgenin güvenliğini sağlamak için telsiz sistemi kurdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi IŞİD'in Suriye sınırındaki telsiz sistemi

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Üniversitesi, Nasıl Bir Türkiye, anadolu adalet sarayı açıldı, evleneceksen gel talipler, cumhuriyet gazetesi özgen acar, gölbaşı ak parti ilçe başkanı, abdullah gül aday mı, borsa öğrenme kitapları, kumluca fethiye otobüs, rhodiapolis opramoas, fidan üretimi dikimi bakımı, mehmet şimşek yahudimi, emine ülker tarhan ülker grubu, samandağ merkez, atletico mineiro kupa maçı, bozüyük çokçapınar köyü, ibrahim hacıosmanoğlu projeleri,