Perşembe02.05.2024

Sancaktepe

Sancaktepe haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Sancaktepe Belediyesi Resmi Web Sitesi

Belediye hizmetleri, projeleri, etkinlikleri ve iletişim bilgileri bulunmaktadır.

E

Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası nda bir ilçedir. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Kartal, güneybatısında Maltepe, batısında Ataşehir ve.

E

Sancaktepe kaymakamlığı, duyurular, etkinliKler, basın açıklamaları.

Kent Rehberi

Kurumun tanıtımı, bağlı kurumlar, personel tanıtımı, fotoğraf galerisi ve iletişim bilgileri yer alıyor.

Haritalar

Güncel Sancaktepe haberleri, son dakika Sancaktepe haber ve gelişmeleri. Sancaktepe hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Sancaktepespor. Tem deki.

İletişim Bilgileri

Sancaktepe BSK fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Sancaktepe BSK maç

İmar Planı İlanları

Sancaktepe ADSM de Sağlık. UZMAN HEKİM RANDEVU. Uzman Hekim Randevusu için lütfen tıklayınız. Şubat Ayı Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanları.

Sancaktepe

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | İSTANBUL - SANCAKTEPE. Yükseklik : 123 m. Boylam: 29° 13 D. Enlem: 40° 59 K. Gün Batımı: 18:20. Gün Doğumu:.

Sancaktepeistanbul

SANCAKTEPE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ. 2013- T.C. Sancaktepe İlçe Müftülüğü Samandıra Osmangazi Mah. Osmangazi Cad. Birikim Sok. No: 14/Kat:1 Tel : 0216.

Sancaktepe

Sancaktepe Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden da.

Sancaktepe Kaymakamlığı

Sancaktepe Belediyespor, 3.lig 2.grupta 27.hafta mücadelesinde kendi evinde misafir ettiği 68 Yeni Aksarayspor u 1-0 yenerek play –off şansını sürdürdü.

İstanbul

Sancaktepe Genç Gelecek. TARİHE ENGELSİZ DOKUNUŞ middot; Sancaktepe Genç Gelecek Merkezi Görme Engelli. HAYDİ BİR OLALIM, ÇOCUĞUN YÜZÜNDE.

Sancaktepe Haberleri

Şubat 2015. Mart 2015. Nisan 2015. 1 Pazar. 2 Pazartesi, 3 Salı, 4 Çarşamba, 5 Perşembe, 6 Cuma, 7 Cumartesi, 8 Pazar. 9 Pazartesi, 10 Salı, 11 Çarşamba.

Sancaktepe Bsk Futbol Takımı

SANCAKTEPE BELEDİYESİ ŞEHİR STADI - SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto.

Sancaktepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Hastanemiz tüm tıp branşlarında poliklinik ve tanı üniteleri olmakla beraber Kalp- Damar Cerrahisi, Ortopedi, Nöro-şiruriji, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Nöroloji.

Sancaktepe

Sancaktepe Bilim ve Deney Merkezi. prevnext1 2 3 4 5. SANCAKTEPE BİLİM MERKEZİ middot; open unfaithful wife. link read here click here. married men dating go .

Sancaktepe İlçe Müftülüğü

Sancaktepe Rehberlik ve Araþtýrma Merkezi. İSTANBUL - SANCAKTEPE - Sancaktepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi. Görme Engelliler | Site Haritası | E- .

Sancaktepe Satılık Daire Fiyatları Sahibinden'da

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. İSTANBUL - SANCAKTEPE - Perran Kutman Sarıtaş Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 14

Sancaktepe Belediyespor

Telefon, 0216 622 10 90. Adres, KEMAL TÜRKLER MAH. OSMANGAZİ CAD. NO :13 / KAT: 3 GÖKTAŞLAR İŞHANI SARIGAZİ / SANCAKTEPE. Eğitimci Sayısı.

Genç Gelecek Projesi

2015. te yine Çok Kazandıracak Yepyeni Bir Adres Projesi Geliyor. Adres Sancaktepe de. Dumankaya kalitesine en uygun fiyatlarla sahip olacağınız yeni Adres.

Sancaktepe Belediyesi Etkinlik Portalı

Sancaktepe nin En Yeni Konut Projesi Sayfasına Hoş Geldiniz. Mahal Sancaktepe ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Sancaktepe Belediye Spor

Okul tanıtımı, etkinlikleri, resim galerisi ve iletişim bilgileri bulunmaktadır.

Bölge Hastanesi

5665 tweets 3412 photos/videos 45.8K followers. Sancaktepe Belediyespor KıckBoks takımı,Minik-Yıldız-Gençler ve Büyükler bölge şampiyonası nda 4 ü.

Sancaktepe Bilim Ve Deney Merkezi

Sancaktepe Tıbbi Kadromuz. Tüm Doktorlar, 7/24 Acil Sevis ve ambulans, Ağız ve Diş sağlığı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk.

Ýstanbul

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı işbirliği gerçekleştirilen III. Sancaktepe Kitap Fuarı nda bu yıl birçok yazar ve şair; söyleşi, şiir dinletisi ve.

Ýstanbul

Sancaktepe`nin en çok ziyaret edilen haber sitesi. Sancaktepe haberleri ve güncel gelişmeleri için Sancaktepeses size yeter.

İstanbul Sancaktepe'de sahte içki satan şüpheliler yakalandı

ASAYİŞ

3064 Gün 18 Saat 35 dk. önce yayınlandı

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak?

GENEL

3069 Gün 5 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Kartal'da adliyeye silahlı saldırı düzenleyen zanlı tutuklandı

ASAYİŞ

3078 Gün 17 Saat 48 dk. önce yayınlandı

İstanbul'da dev terör operasyonu: 17 gözaltı

ASAYİŞ

3156 Gün 7 Saat 47 dk. önce yayınlandı

İstanbul Sancaktepe'de kaza: Minibüs TIR'a çarptı

ASAYİŞ

3166 Gün 0 Saat 41 dk. önce yayınlandı

Bebek döven bakıcı yakalandı

ASAYİŞ

3197 Gün 18 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1 2