Salı19.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 21:47:01

İstanbul Sancaktepe'de sahte içki satan şüpheliler yakalandı

İstanbul Sancaktepe'de bulunan eğlence merkezlerine sahte içki satan şüpheliler yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda sahte içki ele geçirildi.
İstanbul Sancaktepe'de sahte içki satan şüpheliler yakalandı 0 İstanbul Sancaktepe'de bulunan eğlence merkezlerine sahte içki satan şüpheliler yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda sahte içki ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Sultanbeyli'den getirdiği sahte içkileri Sancaktepe'de bulunan eğlence merkezlerine satan şüpheliyi yakalamaya yönelik operasyon düzenlendi. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucu aracın temiz çıkmasıyla R.D. isimli şüpheli ekipler tarafından serbest bırakıldı. Aracı takip eden ekipler, bir süre sonra yanına yaklaşan bir aracın bagaj bölümünden siyah poşetler içerisinde bir şeyler indirdikleri görünce harekete geçti. Poşetler inceleyen ekipler, farklı boylarda rakı şişelerini gördü. Polis, bunun üzerine B.D. (44) ve Y.T. (45) isimli erkek şahıslardan fatura istenildiğinde, fatura olmadığını ve içkileri R.G. (47) isimli şahıstan aldıklarını beyan etmesi üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı.Yapılan aramalarda ise 93 adet üzerinde bandrolü olan faturasız içki ele geçirildi.
R.D. isimli şahıs içkileri Çekmeköy'de bulunan ormanlık alanda B.D. isimli şahsın kullandığı metruk binada hazırladığını söylemesi üzerine bahse konu yerde yapılan aramalarda, 135 adet değişik marka ve ebatlarda boş alkol şişesi, 2 adet bidon içerisinde etil alkol olduğu değerlendirilen madde, 23 adet bandrol, 40 adet kapak,alkol imalatında kullanıldığı değerlendirilen değişik materyaller ele geçirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tokat Valisi, Mehmet Ali Karabulut, muratpaşa ilçe tarım, moda fasıl, lokum oktay usta, sultangazi cumhuriyet ilköğretim okulu, encümen ne kadar maaş alır, burdur devlet hastanesi ümit gümüştaş, kuşlar posta, cjepivo za meningokok, beylikdüzü ışıldak düğün salonu, kuşadası jade, panzer ölümü, meryem uzerli saç modeli, gürpınar kültür merkezi adresi, muş özel eğitim uygulama merkezi, odtü vişnelik sonbahar konserleri,