Cumartesi27.04.2024

partiler aday listeleri

partiler aday listeleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Partiler Aday Listeleri

YSK kararına göre, siyasi partilerin, milletvekili aday listesi verilmesinin son günü yarına kadar en az 41 il seçim çevresinde milletvekili aday.

Tüm Partilerin Aday Listesi

Siyasi partiler 12 Haziran genel seçimi milletvekili aday listesi belirledi. İşte tüm partilerin aday listesi.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Listesi Sıralı Liste 2015 / 7

6 Ak Parti Milletvekili Aday Adayı listeleri ne zaman açıklanacak, 31 Partinin katılacağı Genel Seçimlere kısa bir süre kaldı, partiler milletvekili.

Milletvekili Aday Listeleri İçin Yarın Son Gün

4 Seçime katılacak siyasi partiler aday listelerini, yarın en geç saat 17.00 ye kadar, Yüksek Seçim Kurulu na verecek. Milletvekili kesin aday.

Siyasi Partiler Aday Listeleri Yarın En Geç 17.00

4 dak. önce 7 Haziran da yapılacak olan Milletvekiliği Genel Seçimlerine katılacak olan siyasi partiler aday listelerini yarın en geç saat 17.00 ye kadar.

Ak Parti Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Listesi 2015

1 Milletvekili genel seçimleri 7 Haziran 2015 tarihinde AK Parti den milletvekili adayı olan isimler ve AK Parti kesinleşen aday listeleri en çok.

Siyasi Partiler Aday Listelerini Yarın Teslim Edecek

3 Milletvekili Genel Seçimi ne katılacak siyasi partiler, aday listelerini yarın en geç saat 17.00 ye kadar YSK ya verecek, 24 Nisan da milletvekili.

Siyasi Partiler Aday Listeleri Yarın En Geç 17.00'ye Kadar

15 dak. önce 7 Haziran da yapılacak olan Milletvekiliği Genel Seçimlerine katılacak olan siyasi partiler aday listelerini yarın en geç saat 17.00 ye kadar.

Milletvekili Genel Seçim Takvimi

5 Siyasi partiler, hangi seçim çevrelerinde hangi usul ve esaslarla aday 15 Nisan : Milletvekili geçici aday listeleri radyo, televizyon ve Resmi.

Parti Listesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bağımsız Türkiye Partisi Siyasi partiler için düzenlenmiş genel seçim anketlerini, milletvekili aday adayları detaylı profil bilgilerini,.

Partilerin milletvekili aday listeleri

POLİTİKA

3309 Gün 6 Saat 41 dk. önce yayınlandı

1