Cuma10.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
06 Nisan 2015 - 13:31:30

Partilerin milletvekili aday listeleri

7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekiliği Genel Seçimlerine katılacak olan siyasi partiler aday listelerini yarın en geç saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu'na verecek.
Partilerin milletvekili aday listeleri 0 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekiliği Genel Seçimlerine katılacak olan siyasi partiler aday listelerini yarın en geç saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu'na verecek.
YSK kararına göre, siyasi partiler yarın en geç saat 17.00'ye kadar YSK'ya teslim edilecek. Siyasi partiler, milletvekili aday listesi verilmesinin son günü olan 7 Nisan'a kadar en az 41 il seçim çevresinde milletvekili aday listesi vermesi gerekecek. 41 il seçim çevresinden daha az sayıda milletvekili aday listesi veren siyasi partiler seçime katılamayacaklar.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

kuruyemişçi, Ergun Babahan, türkiye ziraat odaları birliği muhasebe talimatnamesi, olimpos güvenlik, cristiano ronaldo galatasaray yorumu, kuşadası lazer epilasyon, tekirdağ kapaklı, gaz bombası nerede satılır, kaçak çay istanbul, silifke vizyondaki filmler, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü hane listesi, erbil lokman hekim, karadeniz türküleri ben seni sevduğumi dinle, istanbul moda haftası ekşi, kuyumcu ustası aranıyor, lufthansa el bagajı, kamyoncu eylemi,