Cuma29.03.2024

Kulüpler Birliği Vakfı

Kulüpler Birliği Vakfı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kulüpler Birliği Vakfı

Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı veya kısa adıyla Kulüpler Birliği, 2000 yılında dönemin Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ın öncülüğü ile .

Kulüpler Birliği Vakfı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ Riva Hasan Doğan Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Kulüpler Birliği Vakfı

Futbolda yayın ihalesi için kritik görüşme Kulüpler Birliği Vakfı Haberleri - TFF Başkanı Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, yarın.

Kulüpler Birliği Haberleri

Kulüpler Birliği Vakfı bugün Ankara da toplanarak yeni başkanını seçecek. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ile Başakşehir Bşakanı Göksel Gümüşdağ ın.

Kulüpler Birliği Vakfı

Kulüpler Birliği Vakfı. 51 likes. Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı.

Kulüpler Birliği Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki dönem Süper Lig maçlarının yayın.

Bakan Çağatay Kılıç Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı

Kulüpler Birliği Vakfı, Haliç Kongre Merkezi nde toplandı. Toplantıya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı Haberleri

Kulüpler Birliği nden Özgecan Çağrısı Kulüpler Birliği Vakfı, profesyonel ve amatör liglerde hafta sonundaki tüm futbol maçlarının, Mersin in Tarsus ilçesinde .

Tff İle Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı Sona Erdi

4 TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ Riva Hasan Doğan Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi.

1