Cuma29.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
19 Mart 2015 - 18:26:28

Fikret Orman'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakemi Fırat Aydınus yorumu

Fikret Orman Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine Fırat Aydınus'un atanmasıyla ilgili, "Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımıza gelecek" dedi.
Fikret Orman'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakemi Fırat Aydınus yorumu 0 Fikret Orman Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine Fırat Aydınus'un atanmasıyla ilgili, "Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımıza gelecek" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF Riva Tesisleri'nde düzenlenen Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in 'Süper Lig A.Ş' konulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, heyecanlı olduklarını vurgulayarak, "Hepimizde büyük bir istek var. Hem oyuncularımız da hem Beşiktaş camiasın da hem de Türk milletin de. Kazanmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Biletler bitmiş vaziyette. Bugün anlamlı bir gün. Beşiktaş'ın 112. yıldönümü. İnşallah pastayı kesmek nasip olsun. Bundan sonrası artık futbolcuların karar vereceği bir şey. Hakem hatasının olmaması, sakatlık olmaması temenni edeceğimiz şeyler" dedi.

FIRAT AYDINUS ELEŞTİRİSİ
Derbi maça hakem Fırat Aydınus'un verilmesiyle ilgili bir soruya ise Orman, "Bir yorum yapmak istemiyorum. Yusuf Namoğlu başkan geldikten sonra özellikle 4. 5. 6. hakemlerin saha içinde eskisi kadar belirleyici olmadığını gördük. Lig de gayet iyi bir seyirde gidiyor. Tüm hakemler bizim hakemlerimiz. İyi niyetle yönetiyorlar. Maça etki edebilecek bir yorumda da bulunmak istemem. Hayırlısı olsun. Çıkıp oynayacağız. Önceliğimiz en azından bu akşam 12'ye belki yarıma uzar, Liverpool maçında olduğu gibi. Yarın sabahın gündemi o. Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımıza gelecek" açıklamasında bulundu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fikret Orman'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakemi Fırat Aydınus yorumu Fikret Orman'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakemi Fırat Aydınus yorumu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hüseyin Dönmezoğlu, Didim Belediye Başkanı, yıldız üçgen bağlantı şeması, yeşil çay ibrahim saraçoğlu, igdaş ünalan, bilal erdoğan ülkücü polisler, kurşunlu marina, adıyaman üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü dergisi, yeni turgutlu devlet hastanesi personel alımı, böcek kovucu, halil kılıç haberleri, bodrum devlet hastanesi nöroloji, kök hücre çalışmaları hakkında bilgi, ünye milletvekili adayları, beylikova vikipedi, güneş şensoy, marmara üniversitesi cumhuriyet müzesi ve sanat galerisi,