Cuma17.05.2024

Konya Valisi

Konya Valisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Konya Valiliği

Kurum, bağlı birimler ve kent ile ilgili genel bilgilerin yanında; güncel haberler, projeler ve iletişim sayfaları yer alıyor.

Vali

Konya Valisi Erol Yetim Hamisi Oldu Konya Valisi Muammer Erol, Ribat İnsani Yardım Derneğinin yetim çalışmasına destek oldu. AA, 19 Mart.

Kaymakamlar

İstanbul da bugün hangi ilçelerde okullar tatil? Ankara Valiliği okulları tatil etti mi? Konya Valiliği Haberleri - İstanbul da iki günlük kar tatilinin ardından bugün.

Tc Konya Valiliği

KONYA VALİSİ MEHMET FERİT PAŞA NIN BELEDİYE HİZMETLERİ. M. SABRİ DOĞAN Mehmet Ferit Paşa, 26 şubat 1989 tarihinde, Padişah Sultan II.

Görme Engelliler İçin

Konya Valiliği TCKonyaValiligi · Jan 8. Sayın Konyalılar, Tatil kararı alınması durumunda Valilik internet sayfasından ve yerel basından duyuru yapılacaktır.

Valilik Birimleri

3 Konya Valisi Aydın Nezih Doğan Van a atandı. Konya ya ise Elazığ Valisi Muammer Erol geliyor…

Yatırım Kılavuzları

5 tatil edildi! Konya Valiliği, kent merkezindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 12 Şubat Perşembe günü için tatil edi.

Konya Valisi

5 Konya da okullar tatil oldu mu sorusunun yanıtı geldi. Konya merkezde tatil yok ancak Ilgın ilçesinde 18 şubat çarşamba günü okullar tatil.

Konya Valisi

2 Ribat Eğitim Vakfı nın gönül birliği yaptığı kuruluşlardan Ribat İnsani Yardım Derneği nin yetim çalışmalarına Konya Valisi Muammer Erol dan.

Konya Valiliği

Efendiler, Konya da Vali bulunan Cemal Bey, Ferit Paşa Kabinesi nin Anadolu da önemli bir dayanak noktası durumuna geldi. Ordu Müfettişi olan Cemal.

Konya Valisi Mehmet Ferit Paşa'nın Belediye Hizmetleri

5 Olumsuz hava şartları etkisinin göstermeye devam ediyor. Ülke de soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Konya Valisi Değişti

Şablon:Konya valileri. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Atla: kullan, ara adresinden alındı. Kategoriler: TC Valileri şablonları

Konya'da Hz. Mevlana'yı anma etkinlikleri

KÜLTÜR-SANAT

3084 Gün 3 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Konya Doğanhisarlı şehit Ahmet Akalın'ın cenaze töreni

GENEL

3178 Gün 6 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Türkiye'nin ekonomisi ne durumda?

POLİTİKA

3347 Gün 22 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1