Pazar19.05.2024

kekik

kekik haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kekik

Kekik çayının faydaları yazısında kekik çayı kullanımı, kekik çayı nasıl hazırlanır, kekiğin yararları ve kekik çayının yan etkileri hakkında bilgiler y.

Kekik Çayının Faydaları

Kekik, ballıbabagiller Lamiaceae familyasından Thymus, Thymbra, Origanum, Coridothymus, Satureja, cinslerinin genel adı olan, kendine özgü kokusu ile.

Kekik

Kekik suyunun faydaları yazısında kekiğin yararları, kekik suyunun hazırlanışı, kekiğin kullanıldığı rahatsızlıklar ve kekiğin zararları hakkında bazı bil.

Kekik Suyunun Faydaları

Toplanması - Kurutulması : Kekik otu Haziran dan Ekim e kadar topraktan 4-5cm yukarıdan veya sürgünleri kesilerek güneşli havadar yerlerde kurutulur ve ısının.

Kekik Ve Faydaları

Şifalı bir bitki olan kekik; kramp çözücü, dezenfekte edici ve balgam söktürücü olarak da kullanılır. Kekik akciğer ve bronşlar, mide ve bağırsaklar için çok.

Kekik Ve Faydaları

Proje kapsamında kekik, kimyon, kişniş, karabuğday, safran, çörekotu, çemen, anason, fesleğen ve tıbbi adaçayı gibi bitkilerde iyi tarım yapan.

Kekik

Kekik Butik Otel is located in Selimiye, Marmaris and offers you the best view of Selimiye with tasty breakfast. Open all year. For reservation: +90532 353 32 14,.

Kekik Butik Otel

Kekik çayının faydaları nelerdir sorusunu Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ağaca Özger görüntülü yanıtlıyor.

Gaziantep Yemek Şenliği ne zaman, nerede?

KÜLTÜR-SANAT

3181 Gün 8 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Tıbbi ve aromatik bitki üretimine devlet desteği

ÇEVRE

3325 Gün 8 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1