Cumartesi18.05.2024

IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen yabancılar

IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen yabancılar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen Yabancılar

IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye geldikleri belirlenen 5 yabancı ülke vatandaşı Gaziantep te yakalandı. Yakalananlar şüphelilerin Fas.

Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen 5 Yabancı Yakalandı

45 dak. önce IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye geldikleri belirlenen 5 yabancı ülke vatandaşı Gaziantep te yakalandı. Yakalananlar şüphelilerin Fas.

Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen Yabancı Uyruklu 5 Kişi

18 dak. önce IŞİD e Katılmak İçin Türkiye ye Gelen Yabancı Uyruklu 5 Kişi Yakalandı videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Avrupalıların Işid'e Katılma Rotası Değişti

2 Suriye ve Irak taki radikal terör örgütlerine katılmak üzere Türkiye ye gelen yabancıların rotasının değiştiği de tespit edildi. Daha önce genellikle.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Kadın Sınırdışı Edilecek

2 Türkiye üzerinden Suriye geçen yabancı savaşçıların engellenmesi IŞİD e katılmak üzere Suriye ye geçmek için Türkiye ye geldiği öğrenildi.

Irak Şam Örgütü Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen 5 Yabancı

32 dak. önce Irak Şam Örgütü IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye geldikleri belirlenen 5 yabancı memleket vatandaşı Gaziantep te yakalandı. Yakalananlar.

Sesimizi Işid'in

Emniyet Genel Müdürlüğü terör örgütü IŞİD e katılmak için Türkiye ye gelen Yabancı Terörist Savaşçılar ın YTS tespiti için düğmeye bastı.

Kore'den Gelip Işid'e Katıldılar

IŞİD e hangi ülkelerden yabancı savaşçı katılımı var? Türkiye IŞİD e katılmak üzere Suriye ye geçmek isteyen yabancı teröristlerin önünün.

O Ajan Yakalandı Her Şeyi İtiraf Etti!

İngilizler kendi elleriyle teröre gönderdikleri kızlar için Türkiye yi suçlamıştı. Gerçek IŞİD e katılmak için İngiltere deki evlerinden ayrılan 15 yaşındaki Shamima Begum, Fransa elçiliğinden beni çağırarak Suriye deki durum ve oradaki yabancı Türkiye ye geldim Ebu Kaka bana savaşçı olarak gelecek kişilerin isimlerini.

Yabancıları Işid'e Teslim Eden Suriyeli Yakalandı

6 IŞİD e katılmak için İngiltere deki evlerinden ayrılan 15 yaşındaki Al Rashad ın Avrupa dan gelen ve IŞİD e katılan kişilerin Türkiye ye.

Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen 5 Kişi Yakalandı

17 dak. önce IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye geldikleri belirlenen 5 yabancı ülke vatandaşı te yakalandı. Yakalananlar şüphelilerin Fas vatandaşı Jabran El.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Kadın Sınırdışı Edilecek

2 Türkiye üzerinden Suriye geçen yabancı savaşçıların engellenmesi IŞİD e katılmak üzere Suriye ye geçmek için Türkiye ye geldiği öğrenildi.

Işid'e Katılan Yabancılar

IŞİD e katılan yabancılar Çavuşoğlu, turizm borsası ve Türkiye ye gelecek turist sayısının aşağı yukarı burada belli olduğunu ifade etti.

Işid'e Katılmak İsteyen Amerikalı Sayısı 180

5 Amerika Ulusal İstihbarat Dairesi Başkanı James Clapper, Türkiye yi yabancı savaşçıların örgüte katılmak üzere hala Türkiye üzerinden.

Yabancı Cihatçılar Işid'e Katılmak İçin Akçakale'den Suriye'ye Nasıl

5 Yabancı cihatçılar IŞİD e katılmak için Akçakale den Suriye ye nasıl geçiyor? Bu nedenle Türkiye den IŞİD cephesine geçecek cihatçılar genellikle Bu kişi İstanbul a gelen ve Suriye ye gitmek isteyen kişilerle buluşur.

İngiliz Kızları Işid'e Kanada Ajanı Mı Teslim Etti?

6 IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye gelen Endonezya vatandaşı 16 kişi, 25 yabancının IŞİD e katılmasına aracılık ettim, Kanada ya bilgi.

Işid'e 25 Kişiyi Götürdü

6 İngiltere den IŞİD e katılmak amacıyla Türkiye ye gelen ve sonra Su sadece Türkiye de kal örgüte katılmak için yabancıları karşılayıp bu.

3 İngiliz Kızı Işid'e Götüren Reşid'den Kanada İtirafı

6 3 İngiliz kızı Suriye ye kaçırıp IŞİD e götüren Muhammed El Reşid in, elde ettiği tüm İngiltere den IŞİD e katılmak amacıyla Türkiye ye gelen ve sonra Suriye ye Yabancı savaşçılar geldiğinde pasaportlarını bilet kesme.

Işid'e Katılan 3 İngiliz Kıza Yardım Eden Yabancı Ajan Yakalandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IŞİD e katılmak için İngiltere den yola çıkan ve Türkiye üzerinden Suriye ye geçen 3 kıza yardım yabancı ajanın yakalandığını Balkanlardan gelecek olan soğuk hava nedeniyle pazar günü.

Interpol Işid'e Katılmak İçin Yolcu Gemileriyle Türkiye'ye Gidiyorlar

Interpol: IŞİD e katılmak için yolcu gemileriyle Türkiye ye gidiyorlar kişilerin Suriye ve Irak a ulaşmak için türkiye ye yolcu gemileriyle geldiğini açıkladı. 80 den fazla farklı ülkeden 15 binden fazla yabancı savaşçı mevcut.

Çözüm sürecini izleme heyeti kurulacak mı?

POLİTİKA

3347 Gün 7 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1