Cumartesi04.05.2024

Fuar Merkezi

Fuar Merkezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Fuar Merkezi

Ocak; Şubat; Mart; Nisan; Mayıs; Haziran; Temmuz; Ağustos; Eylül; Ekim; Kasım; Aralık. İFM AJANDASI | 2015. 2015; 2014; 2013; 2012.

İstanbul Fuar Merkezi

İletişim. Harita için tıklayınız İFM Fuar Alanları Pazarlama: Pazartesi-Cuma günleri 08.30-17.30 saatleri arasında; 0 212 468 52 51/54 numaralı telefonlardan.

Cnrexpo Fuar Merkezi / Cnrexpo Fair Center

Verilen hizmetlere dair detaylar, firma hakkında bilgiler ve fuar takvimi yer alıyor.

Fuar Alanı Bilgileri

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi medeniyetlerin beşiği İstanbul da, bugün ve gelecekte sayısız iş imkanları sunan uluslararası ticari fuarların önemli bir buluşma.

Tüyap Fuarcılık Grubu

TÜYAP FUARCILIK GRUBU - Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi - KTO -Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi.

Fuar Alanı Bilgileri

Konya Ticaret Odası - Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi; ülkemizin ihracat atağında çok önemli katkısı olan Anadolu endüstrisinin gücünün sergilendiği.

Fuar Merkezi

Antalya Fuar Merkezi. Antalya Expo Center Bina Kesiti Önden Görünümü. Antalya Expo Center Yerleşim Planı ve Otoparklar. ANTALYA EXPO CENTER IN BİNA.

Antalya Fuar Merkezi

BOSTANCI Deniz otobüsü ile BAKIRKÖY - Metro ile İSTANBUL FUAR MERKEZİ. KADIKÖY Deniz otobüsü ile BAKIRKÖY - Metro ile İSTANBUL FUAR MERKEZİ

Fuar Alanına Ulaşım

Boru 2015 - Uluslararası Boru ve Ek Parçaları Fuarı 26.03.2015 - 28.03.2015. Metal İşleme, Kaynak, Üretim Teknolojisi. Voli Fuar Hizmetleri A.Ş.

İstanbul Fuar Merkezi İfm

Sayfa Oluştur. Yakınlarda; 2014; 2013. İstanbul Fuar Merkezi Facebook ta. İstanbul Fuar Merkezi ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. Kaydol Giriş.

İstanbul Fuar Merkezi

Şehir merkezi ve havalimanına rahat ve hızlı bağlantı sağlayan metro hattı fuarlara yüzbinlerce kişinin hızla ve en kolay biçimde ulaşmasını sağlıyor. Fuar.

Fuar Alanı Ve Ulaşım

canton-ithal-ve-ihrac-ürünleri-fuarı-çin-guangzhou. ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi / ANKARA - TÜRKİYE / OTEL, FUAR BÖLGE HARİTASI.

Fuartakip Ato Uluslararası Kongre Ve Fuar Merkezi / Ankara

Adres: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu , Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul - Türkiye Tel: 90 212 886 68.

Fuar Alanı Tüyap

İstanbul un en önemli havalimanı olan Atatürk Uluslararası Havalimanı karşısında , İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi ve CNR Expo.

Fuar Alanı Wow Convention Center

Maden Fuarı Türkiye. 27 - 29 Ağustos 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ - YEŞİLKÖY. Madencilik Teknolojileri, Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı.

7 tarihinde Antalya Kültür Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi, 3.000 m2 taban alanda olmak üzere iki.

Sabancı Vakfı

Dünya Ticaret Merkezi/İstanbul Fuar Merkezi istasyonunda inin. M1A metro hattı İstanbul Dünya Ticaret Merkezi/İstanbul Fuar Merkezi kompleksi içinden.

Ulaşım

17–20 Eylül 2015 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi nde Hall 9–10–11 de, kapsadığı sektörlerin yurt içindeki tek organizasyonu ve Türkiye nin bulunduğu.

Isaf

Kültür Merkezi ne dönüştürülen Merinos Fabrikası, 9.600 m² lik yeni otopark yapısı da dahil olmak üzere, 67.600 m² lik alanı kapsamaktadır. Konservatuar, Sanat.

Merinos Fuar Alanı

Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul, 27 Kasım da 6. kez bir araya getirdiği 26-29 Kasım 2015 Tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde - Bu Fuar 5174.

Flower Show Turkey

CAM PIRAMIT SABANCI KONGRE VE FUAR MERKEZI ---------------------------------- --------------------------------------- CNR EXPO CENTER

Fuar Alanları

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye nin en büyük fuar merkezini Tuzla da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi.

En Büyük Fuar Merkezi İçin Başbakan'ı Bekliyor Haberi Dünya'da

DTM-İstanbul Fuar Merkezi. Report a map error. DTM-İstanbul Fuar Merkezi. Adsız katman. DTM-İstanbul Fuar Merkezi. Embed on my site. Download KML.

Dtm

Find hotels near CNR Fuar Merkezi, Türkiye online. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. No reservation costs.

Booking Cnr Fuar Merkezi İstanbul Türkiye Yakınındaki

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi 16.459 m 2 arazi üzerinde 5.000 m 2 kullanım alanı ile , Çanakkale nin kongre, tanıtım alanındaki ihtiyacının karşılanması,.

Çtso Kongre Ve Fuar Merkezi

AçıklamaGaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi, Türkiye nin en önemli sanayi metropollerinden biri haline gelen; ticaret hacmi ve sanayisiyle Ortadoğu nun ticaret ve.

Gazıantep Ortadogu Fuar Merkezı

Devam Eden Etkinlikler 2; Gelecek Etkinlikler 47. 19 Mart. CNR Energy Fuarı. Cnr Expo Center Yeşilköy - İstanbul. Tarih: 19 Mart - 21 Mart. 19 Mart.

Fuar

İstanbul Kongre ve Fuar Merkezleri bölgesindeki CNR Fuar Merkezi yakınındaki indirimli oteller . ŞİMDİ REZERVASYON YAPIN! ve u E KADAR TASARRUF.

Cnr Fuar Merkezi Yakınındaki Oteller

Maltepe de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M Expo projesi için 500 Bin İmza kampanyası.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Adana'da

POLİTİKA

3108 Gün 2 Saat 47 dk. önce yayınlandı

İstanbul pet fuarı ne zaman, nerede yapılacak?

GENEL

3313 Gün 6 Saat 44 dk. önce yayınlandı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir konuşmasında parsel eleştirisi

POLİTİKA

3328 Gün 3 Saat 27 dk. önce yayınlandı

Türk çayı Çaykur İngiltere'de satılmaya başladı

EKONOMİ

3328 Gün 9 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Kahramanmaraş Güvercin Festivali ve Güvercin güzellik yarışması

GENEL

3330 Gün 21 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1