Cuma10.05.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - RİZE
25 Mart 2015 - 05:02:47

Türk çayı Çaykur İngiltere'de satılmaya başladı

Türk çayı, İngiltere'de İngiliz çayına rakip oluyor.
Türk çayı Çaykur İngiltere'de satılmaya başladı 0 Türk çayı, İngiltere'de İngiliz çayına rakip oluyor.
ÇAYKUR, Londra'nın geleneksel sektör fuarlarından biri olan ve iki yılda bir düzenlenen 'IFE Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı'na Türkiye'den katılan 33 firma arasında yerini aldı. 22 - 25 Mart tarihleri arasında Londra'nın Excel Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda Ekonomi Bakanlığı'nın desteğinde düzenlenen Türkiye bölümünde Çaykur, ürünleri ile İngiliz çay tüketicisinin karşısına çıktı.
Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı'yla Londra'da ürünlerini tanıtan ÇAYKUR, İngiltere'nin en büyük zincir mağazası olan TESCO ile yaptığı anlaşma neticesinde bundan böyle mağazalarında ÇAYKUR ürünleri satılmaya başlandı. Fuar ve dış pazar çalışmaları için İngiltere'de bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu "TESCO İngiltere'nin en büyük zincir marketidir. Yaptığımız anlaşmalar neticesinde İngiltere pazarına TESCO aracılığı ile girmiş olduk. Dış pazar payımızı artırma konusunda benzeri pazar ve piyasa ataklarımız devam edecek" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Siverek-Diyarbakır karayolu, Büyük Sinagog, sami özer çiçek, ahu sungur ve kocası, caner erkin evlendi, van yüzüncü yıl üniversitesi ziraat fakültesi taban puanı, mustafa çelik osmaniye, ban ki moon ekşi, ankara cumhuriyet başsavcılığı gardiyanlık, fatih balat mahallesi kiralık daire, amasya görüşmesi, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi diş polikliniği randevu, nemlendirici maske, siber suçlar avukat, marsilya ucuz uçak bileti, essen on ice, selen soyder oynadığı reklamlar,