Çarşamba15.05.2024

FIFA kokartlı hakem

FIFA kokartlı hakem haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

2014 Yılı Fıfa Kokartlı Hakemler Listesi Belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu, 2014 yılında FIFA kokartı takacak hakemler listesini belirleyerek FIFA ile paylaştı. FIFA nın da onayladığı listede.

İşte Fıfa Kokartı Alan Türk Hakemler!

Alp in yaptığı açıklamaya göre gelecek sene FIFA kokartı alacak olan Türk hakemler şöyle: Cüneyt Çakır, Hüseyin Göcek, Halis Özkahya, Tolga.

Fıfa Kokartlı Hakemler Belli Oldu!

2013 yılı sezonunda FIFA kokartı takacak Türk hakemleri FIFA tarafından belirlendi. Yapılan açıklamaya göre 2013 sezonu FIFA hakemleri.

2013'te Fıfa Kokartı Takacak Hakemler

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, 2013 yılı sezonunda FIFA kokartı takacak Türk hakemleri belirledi. İşte 2013 yılında ülkemizi Dünya da temsil.

Fıfa Kokartlı Hakem

Türkiye nin gururu, en önemli hakemleri içinde yer alan Cüneyt Çakır 100. Karşılaşmasına hazırlanıyor. FIFA kokartına sahip olan Türk hakem.

Tff 2014 Yılı Fıfa Kokartlı Hakemler Listesini Belirledi

TFF, 2014 yılı FIFA kokartlı hakemler listesini belirledi haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol sayfasında!

Fıfa Kokartı Alındı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2015 yılında FIFA listesinde yer alacak hakemleri açıkladı. Geçen senenin FIFA Kokartlı.

Fifa Kokartlı Hakem

fifa kokartlı hakem, isminden dolayı çok karizmatik gelen hakemdir. bkz:kokart.

Fifa Kokartı

fifa kokartı, şampiyonlar ligi, uefa kupası, dünya kupası gibi uluslararası Yunus Yıldırım gibi turk hakemlerimiz Fifa kokartlı hakemler arasında yerini almaktadır.

Fıfa Kokartlı Hakem

FIFA kokartlı ilk bayan hakem, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Orta dır. Hem Avrupa nın hemde Türkiye nin FİFA.

Fıfa Kokartlı İlk Bayan Hakem Kimdir?

5 FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Tolga Özkalfa, Ali Palabıyık ve Neslihan Muratdağı nın, Yunanistan da bugün.

Fıfa Kokartlı Hakemler Seminerde

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, UEFA Avrupa Ligi nde İtalya nın Roma ile Fiorentina takımları arasında 19 Mart Perşembe günü oynanacak.

Cüneyt Çakır Roma

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap 2015 yılında FIFA kokartı takacak hakemlerin listesi şöyle:

İşte Fıfa Kokartı Takacak Hakemler

UEFA nın çabukluk ve hız gerektiren, Yo-Yo testini koşamayan FIFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım a büyük şok. Merkez.

Fıfa'da Liste Depremi

5 Fıfa kokartlı hakem hüseyin göçek, italya nın fiorentina takımı ile ingiltere nin tottenham hotspur takımları arasında oynanacak olan uefa avrupa.

Fıfa Kokartlı Hakem Hüseyin Göçek'e…

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine atanan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bugüne dek 8 kez iki ekibin karşılaşmasında düdük.

Fıfa Kokartlı Hakem Haberleri

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, FIFA kokartı takacak yeni hakem listesini açıkladı.

Fıfa Kokartlı Türk Hakemler

6 Şubat 1969, Bellinzona, İsviçreli FIFA kokartlı hakem. İsviçre nin Ticino bölgesinden hakem olan Busacca, 1996 da İsviçre Süper Ligi nde düdük çalmaya.

Massimo Busacca

Yine de futbolun heyecanı kalplerimizden eksik olmadığı için nasıl hakem olunduğu çok merak edilen konulardan biri olmayı başarıyor. Devamını Oku ».

Fifa Kokartlı Hakem Nasıl Olunur

FIFA dan Cüneyt Çakır a bir görev daha. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu nda İsveç ile Avusturya.

Fifa Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır

Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Categories Ana Manşet 2014 yılı FIFA Kokartlı Hakemler Listesi belirlendi.

2014 Yılı Fıfa Kokartlı Hakemler Listesi Belirlendi

5 Türkiye den 5 hakem, Yunanistan da yapılan UEFA Kış Hakem Kursu na UEFA Kış Hakem Kursu na ilk kez katılan yeni FIFA kokartı takmış.

Fıfa Kokartlı Hakemlere Kış Semineri

fifa kokartli hakem haberleri, güncel fifa kokartli hakem haber ve fotoğrafları ile en yeni fifa kokartli hakem gelişmeleri burada.fifa kokartli hakem hakkında en son.

Fifa Kokartli Hakem Hakkında Haberler

FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel, hakemliğin profesyonelliğe geçmesiyle ilgili Doğan Haber Ajansı na DHA açıklamalarda bulundu.

Fıfa Kokartlı Eski Hakem Erkan Göksel Profesyonellik Şu Aşamada

Futbolda FİFA Yardımcı Hakemi Kadriye Gökçek ile kardeşi FİFA Kokartlı Dilan Deniz Gökçek, futbol hakemliğinde erkek egemenliğini yıkmak ve üç büyüklerin.

Fıfa Kokartlı Kızkardeş Hakemler

Görüntülü Haber özel FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel Profesyonellik şu aşamada faydalı. DHA Video. Süre: 00:35.

Görüntülü Haber Özel Fıfa Kokartlı Eski Hakem Erkan Göksel

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, Yalova daki hakem arkadaşları ile birlikte mangal partisi yaptı. FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, Türkiye.

Fıfa Kokartlı Hakem Mangal Partisinde

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, 2015 te FIFA kokartı taşımaya hak kazanan 30 hakeme kokartları takıldı dedi.

Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetecek?

SPOR

3078 Gün 19 Saat 2 dk. önce yayınlandı

Chelsea-Porto maçını Cüneyt Çakır yönetecek

SPOR

3082 Gün 1 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Süper Kupa maçı ne zaman? Kim yönetecek?

SPOR

3211 Gün 0 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi hangi kanalda yayınlanacak?

SPOR

3214 Gün 17 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Halis Özkahya Azerbaycan - Malta maçını yönetecek

SPOR

3339 Gün 5 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Cüneyt Çakır İspanya - Ukrayna maçını yönetecek

SPOR

3339 Gün 10 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Cüneyt Çakır'ın yeni maçı: Roma-Fiorentina

SPOR

3347 Gün 4 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1