Pazar28.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 19:36:20

Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetecek?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek.
Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetecek? 0 Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek.
Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş - Galatasaray derbisi FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Esat Sancaktar, ilave yardımcılıklarını ise Tolga Özkalfa ve Hakan Ceylan yapacak. Zorlu mücadelenin 4. hakemi ise Özkan Çeliker olacak.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetecek? Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetecek?

Yorum Yaz:



Aramalar:

yolcu minibüsü, Celil Yavuz, kiraz mevsimi vine, ceyda düvenci fotolar, nemlendirici faydaları, hakan baklacı, hotspot tam sürüm, çanakkale ram, ahmet toptaş kimdir, tatar oku, yavuz bingöl değmen benim, başbakan yardımcısı ingilizce ne demek, mardin artuklu belediyesi, kahramanmaraş özçam market çekiliş, metin feyzioğlu iletişim, nezle eş anlamlısı, kabataş dönemi,