Pazar05.05.2024

Dünya Bilgisayar Şampiyonası

Dünya Bilgisayar Şampiyonası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dünya Bilgisayar Ve Stenografi Şampiyonası

vakti zamanında dünya daktilo ve stenografi yarışmasıydı adı. hatta bu yarışmaya türk takımını hazırlayanlardan biride iü byyo da steno ve daktilo hocalığı.

İntersteno

Türkiye, 1957 yılından beri bu Kongre ve Dünya Şampiyonalarına aralıksız katılmaktadır. Intersteno Kongresi ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonalarının;.

2013 Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları

Intersteno Kongresi ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları nda; gerek bireysel ve gerekse takım halinde yarışmada dağıtılan toplam 33 madalyanın 15 ′ini.

Yarış Haberleri

2015 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası Başlıyor. Uluslararası Bilgi Intersteno Kongresi ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonalarında; gerek 19 Ağustos.

Dünya Bilgisayar Şampiyonası

Aşkın, 17-24 Temmuz tarihleri arasında Macaristan ın Budapeşte kentinde yapılacak Dünya Bilgisayar Şampiyonası na katılabilmek için.

Basın Bülteni

10-15 Temmuz 2011 de Fransa nın başkenti Paris te yapılan Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları nda gerek ferdî ve gerekse takım halinde dağıtılan.

47. Intersteno Kongresi Ve Dünya Bilgisayar Şampiyonaları 2009

Milli Eğitim Bakanımız Nimet ÇUBUKÇU, 2009 yılında Dünya Klavye Şampiyonalarına katılan ve Şampiyon olan Türk Milli Takımı yarışçılarını kabul ederek,.

Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları Yarışması

Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları Yarışması Yarışmada 15 madalya kazanan Türk milli takımı, dünya şampiyonu oldu AA, 19 Temmuz.

F Klavyenin Şampiyonu

49 dak. önce Aşkın, 17-24 Temmuz tarihleri arasında Macaristan ın Budapeşte kentinde yapılacak Dünya Bilgisayar Şampiyonası na katılabilmek için.

Dünya Bilgisayar İnternet Klavye Şampiyonası

Etkinliğin Adı. Dünya Bilgisayar İnternet Klavye Şampiyonası. Düzenleyen. INTERSTENO Derneği. Kapsamı. Türkiye Geneli. Hedef Kitlesi.

F klavye şampiyonu Celal Aşkın sponsor arıyor

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3316 Gün 20 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1