Pazar19.05.2024

deniz kaplumbağası

deniz kaplumbağası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Deniz Kaplumbağası

Deniz kaplumbağası, denizlerde yaşar. Sırt tarafı kırmızımsı kahverengi alt tarafı ise beyazımsı açık sarı renklidir. Bacakları yüzmeye yarayacak şekilde kürek.

Deniz Kaplumbağası

Kumluca da karaya vuran yumuşak kabuklu cantor cinsi deniz kaplumbağası, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp veteriner kontrolünde denizle.

Deniz Kaplumbağası

100 milyon yıldan fazla bir süredir dünyanın okyanuslarında kilometreler kat eden deniz kaplumbağaları, deniz ve kıyı ekosistemlerinin sağlığı açısından.

Wwf

Deniz kaplumbağaları yaklaşık 110 milyon yıldır dünyamızda yaşıyor. Ancak gelecekleri tehdit altında. Dünyanın en yaşlı denizcisinin yaşamaya devam etmesi.

Wwf

Türkiye ve Akdeniz de yuvaladığı bilinen iki deniz kaplumbağası türünden biri olan iribaş deniz kaplumbağası, dünyanın tropik ve subtropik bölgelerinde yaşar.

Dreaming Together

deniz kaplumbagasi haberleri, güncel deniz kaplumbagasi haber ve fotoğrafları ile en yeni deniz kaplumbagasi gelişmeleri burada.

Deniz Kaplumbağası

1 Kumluca da karaya vuran yumuşak kabuklu Cantor cinsi deniz kaplumbağası, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp veteriner kontrolünde denizle.

Cantor Cinsi Deniz Kaplumbağası Operasyonu

Kaplumbağa yavruları deniz yönünü denizin pırıltısından hissederler. Suyun üzerindeki parlaklık onları çeker. Yuvadan çıkıp sel gibi akarak denize doğru.

Hatay'da bulunan 2 başlı deniz kaplumbağası incelemeye alındı

ÇEVRE

3095 Gün 19 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Kumluca'da Deniz kaplumbağası kurtarma operasyonu

ÇEVRE

3328 Gün 23 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1