Perşembe02.05.2024

Akdeniz

Akdeniz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akdeniz Üniversitesi

Antalya da yer alan üniversitenin tanıtımı, yönetim ile ilgili bilgiler, akademik ve idari birimler, öğrenci işlemleri, ve duyurular.

Akdeniz

Akdeniz isminin kaynağıyla ilgili inanılan iddialardan bir diğeri de eski Türklerde mavi rengin doğunun, ak rengin batının, kırmızı rengin güneyin ve kara.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi, Türkiye nin yedi coğrafi bölgesinden biridir. Anadolu nun güneyinde Akdeniz kıyısı boyunca uzanır. Genişliği 120-180 km arasında değişir.

Akdeniz

Bembeyaz kanat altı ve simsiyah başlarıyla dikkat çeken Akdeniz Martısı her yıl Mart ayında iki haftalığına Antalya nın konuğu oluyor.

Akdeniz

Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi DAÜ Kıbrıs ın Gazimağusa şehrinde konuşlanmış, ülkenin tek devlet üniversitesidir. Ön lisans, lisans, yükseklisans ve doktora.

Kıbrıs

Firmaya ait bilet satış noktaları, otobüs filosu, online bilet satış ve iletişim bilgileri bulunmaktadır.

Güney Akdeniz Seyahat

Akdeniz dünyanın en büyük iç denizidir. Kuzeyinde Avrupa, güneyinde Afrika, doğusunda Asya nın yer alır. Çanakkale Boğazı ile Marmara Denizine buradan.

Akdeniz Anlamı Ve Hakkında Bilgi

The Eastern Mediterranean University Community is deeply saddened to hear the passing of former academic staff member Skip Norman, a beloved colleague .

Eastern Mediterranean University

Yakınlarda; 2015; 2014; 2013; Kuruluş Tarihi. Akdeniz Üniversitesi Facebook ta. Akdeniz Üniversitesi ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Yurttan ve Bölgesel Haberler den anında haberdar olmak için Sabah Bölge Haberleri sayfamızı tıklayın. Akdeniz hakkında haberler Sabah.

Akdeniz Bölge Haberleri

Faktoring in Yükselen Değeri Akdeniz Faktoring Akdeniz Faktoring, Türk sanayicisi ve işadamına yeni kaynaklar yaratmak için 1993 yılında kurulmuştur.

Akdeniz Factoring

Organizasyonun yapı ve tüzüğünün yanı sıra ihracat verileri, güncel haberler, ihracatçı rehberi, ithalat talepleri, teşvikler hakkında bilgileri de içeren resmi sitesi .

Akib

Geçen hafta tüm yurtta yağan karın ardından yükselen hava sıcaklıkları yeniden düşmeye başlayacak. Salı gününden itibaren Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu.

Akdeniz Haberleri

Binlerce yıldır sunduğu biyolojik zenginliklerle insanlık modern uygarlığın temellerini Akdeniz kıyılarında kurmuştur. Dünyanın ilk tiyatroları, modern toplum .

Akdeniz Koruma Derneği

CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. Resmi Web Sitesi.

Clk Akdeniz Perakende Satış A.ş.

2 TBMM Milli Eğitim Komisyonu nda AK Partili vekiller, Türkiye nin ilk rahim ve yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi nin,.

Ak Parti Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni Kurulacak Alaaddin

KKTC de ki üniversiteler arasında bulunan Akdeniz Karpaz Üniversitesinde ayrıcalıklı bir gelecek için havacılık, aşçılık, hukuk ve diğer fakültelerinde ki uzman.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi

15. saniye içerisinde siteye yönlendirileceksiniz. Ana sayfa için tiklayiniz.

Akdeniz Güvenlik

Greenpeace ve üyelik hakkında bilgiler, bilimsel raporlar, eylem haberleri ve fotoğrafları, video klipler ve kampanya bilgileri.

Türkiye

193 Reviews of Akdeniz Turkish Cuisine I ve never sat and dined at Akdeniz, but my coworkers and I order their food on Seamless for lunch on a weekly basis.

Akdeniz Turkish Cuisine

Akdeniz Elektrik Dağıtım Resmi Web Sitesi. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. 186 Çağrı Merkezi. KURUMSAL. Hakkımızda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak çıkışı: Askerimizi geri çekmeyeceğiz

POLİTİKA

3064 Gün 19 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan önemli açıklamalar

SPOR

3067 Gün 4 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Altın Koza 13 Kare Sanat Günleri Adana'da başladı

KÜLTÜR-SANAT

3068 Gün 4 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Antalyaspor'da kalacak mı?

SPOR

3069 Gün 6 Saat 3 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' çağrısı

POLİTİKA

3073 Gün 3 Saat 5 dk. önce yayınlandı

Kısa bağırsak hastası 3 aylık bebek, iyileşme yolunda

SAĞLIK

3074 Gün 7 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Türkiye, boğazları Rus gemilerine tamamen kapatabilir

POLİTİKA

3073 Gün 19 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >